To je to što me zanima!

Zaklani muškarac je radio kao čuvar u zloglasnom Konačištu

Ubijeni muškarac je Dražen Pavlović koji je tijekom Domovinskog rata bio čuvar u zloglasnom zatvoru u Kerestincu te je pravomoćno osuđen ratni zločinac
Vidi originalni članak

B.N. (41) koja je prije tjedan dana ubila svog partnera (53) u stanu u Vrapču, tri dana prije ubojstva puštena je iz istražnog zatvora, u kojem je provela nekoliko mjeseci zbog prijetnji da će ubiti svoju majku. 

UBOJSTVO U ZAGREBU Ubola ga nožem nekoliko puta: Žena ga je već ranije napadala?

Prošlog ljeta je završila u Remetincu na dva mjeseca, a kada je puštena izrečena joj je mjera zabrane uspostave kontakta s majkom. Međutim, ona je tu mjeru prekršila nazvavši majku te je opet vraćena u Remetinec, gdje je ostala sve do 24. prosinca, piše Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri dana kasnije, nakon zajedničke pijanke sa svojim dečkom, ona ga je izbola kuhinjskim nožem, a obdukcijom je utvrđeno da ga je nožem izbola u prsa, leđa i glavu. Vidjevši što je učinila, nazvala je policiju i izjavila da je silovana te da se samo branila.

VIDEO VIJESTI Potukli su se, žena je dohvatila nož i njime izbola muškarca?

No policija i tužitelji nisu joj povjerovali - sumnjiče je za teško ubojstvo na “okrutan ili podmukao način”, za što je maksimalna kazna 40 godina zatvora.

Da priča bude još bizarnija, ubijeni muškarac je Dražen Pavlović koji je tijekom Domovinskog rata bio čuvar u zloglasnom zatvoru u Kerestincu te je pravomoćno osuđen ratni zločinac.

KAZNA Presuda za Kerestinec: Dobili su 19 i pol godina zatvora

Bio je osuđen na tri godine zatvora jer je sa zapovjednikom 'Konačišta' Kerestinec, pukovnikom Stjepanom Klarićem, sudjelovao u mučenju civila i ratnih zarobljenika koji su tamo dovođeni 1991. i 1992. godine. Kazna mu je smanjena na dvije godine, a odslužio ju je u proljeće 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • meliemil 07.01.2018.

    Eto ti ga na, napalo zlo drugo zlo!

  • Čarli1976 07.01.2018.

    I na kraju pravda je zadovoljena i dostižna, svakom po zasluzi !!!!!!!!!!!!!

  • mily 06.01.2018.

    ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare