To je to što me zanima!

Muškarca je prignječio traktor: Spasio ga policajac van službe

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, te je zadržan na liječenju, a okolnosti ove nesreće nastavljaju se utvrđivati i dalje
Vidi originalni članak

U utorak, 10. rujna oko 14.45 sati, u Ulici Plekuti u Šišanu kraj Pule, policajac koji se nalazio van službe primijetio je u susjednom dvorištu 86-godišnjaka ispod manjeg traktora.

Kako bi mu pomogao, počeo je gurati traktor te ga je malo pomaknuo i potrčao potražiti drugog susjeda da mu pomogne spasiti 86-godišnjaka. Dvojica muškaraca uspjela su još malo pomaknuti traktor, no ne dovoljno da bi osloboditi starijeg susjeda. Tada je policajac uključio veći traktor koji se nalazio u blizini te je uz pomoć njega pogurao taj drugi  ispod kojeg se nalazio zaglavljen 86-godišnjak, spasivši na taj susjeda prije dolaska vatrogasaca i hitne pomoći.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, te je zadržan na liječenju, a okolnosti ove nesreće nastavljaju se utvrđivati i dalje.

Prilikom odlaska na gore spomenutu intervenciju, vozilo prometne policije sudjelovalo je u prometnoj nesreći oko 15.20 sati kod naselja Jadreški. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnja vozačica upravljala automobilom Fiat, pulske registarske oznake, kolnikom Šišanske ceste te je dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom, započela skretati lijevo, uslijed čega je ugrozila promet jer nije vozilo pomaknula udesno kako bi omogućila prolaz vozilu policije, kojim je upravljao 27-godišnji policijski službenik.

Naime, policijsko vozilo je posebnim uređajima davalo svjetlosne znakove i u tom je trenutku pretjecalo Fiat, a kako bi izbjegao bočni sudar, policijski službenik pomaknuo je vozilo u lijevo i prednjim dijelom udario na betonski ogradni zid. U prometnoj nesreći nije nitko ozlijeđen, a vozačici će se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdati prekršajni nalog.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • šiki007 11.09.2019.

    nepismenjaci obiđite Evropu pa nemoj u Belgiji Njemačkoj propustit pa da vidiš kako se penju po ivičnjacima samo da policija i hitna prođu nemožeš čobanima dokazat koji nisu prošli svijeta kod nas u Hrvatskoj 50 posto nezna pravilo kružnog toka žalosno ali istinito

  • 11.09.2019.

    ajde ne laprdajte bez veze..da je vama trebala policija onda je ok da idu pod rotacijom....kad vam se nesto dogodi ili vas neko napadne nemojte zvat policiju...zovite besposlene pametnjakovuće koji kakaju ovako nesuvislim komentarima...oni ce vas obranit ili mozda izvuć iz mora kad se budete topili sa barkom

  • kanader 11.09.2019.

    Uvijek policija u pravu, na žalost. Svjetlosni signal nije dovoljan za traženje prava prolaska. Vozila pod rotacijom i sirenama treže prednost prolaza ali ne smiju ugrožavati ostale sudionike u pronetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare