To je to što me zanima!

Muškarca je zemlja zatrpala u rupi dubokoj četiri metra: Bilo je opasno čak i za vatrogasce

Kako neslužbeno doznajemo, kanal, odnosno rupa u kojoj je čovjek zatrpan, bila je duboka oko 3,80 metara, a vatrogasci su morali postaviti potporne daske kako bi se spustili po tijelo i izvukli ga
Vidi originalni članak

U subotu, oko 13 sati, na Pantovčaku, u Ulici Goljak, u Zagrebu došlo je do tragične nesreće u kojoj je život izgubio zasad nepoznati muškarac.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do nesreće je došlo tijekom građevinskih radova. Muškarca, koji je radio na terenu, zatrpala je zemlja. Kopali su, kako doznajemo, kanal u navedenoj ulici. Zagrebački vatrogasci su oko 13 sati dobili dojavu o nesreći, u kojoj im je javljeno da je radnika zatrpala zemlja. Krenuli su na intervenciju s petnaest vatrogasaca i tri vozila.

Teren je, kako doznajemo, bio vrlo trusan i opasan čak i za vatrogasce. Ogradili su mjesto nesreće s obje strane ulice te preusmjeravali promet i prolaznike na obilazne pravce. Susjedi s kojima smo razgovarali kažu nam kako nisu vidjeli nesreću, ali kažu da već neko vrijeme traju radovi na toj dionici. Oko 14.20 sati, kako smo vidjeli, vatrogasci su izvukli tijelo nesretnog čovjeka, a na teren je stigla policija i obavila očevid s prisutnima, vjerojatno radnicima na istom poslu.

TRAGIČNA NESREĆA U ZAGREBU Muškarca zatrpala zemlja dok su kopali kanal. Preminuo je

Kako neslužbeno doznajemo, kanal, odnosno rupa u kojoj je čovjek zatrpan, bila je duboka oko 3,80 metara, a vatrogasci su morali postaviti potporne daske kako bi se spustili po tijelo i izvukli ga.

Koristili su, neslužbeno doznajemo, i štemericu za beton kako bi brže i lakše razbili teške i velike grude zemlje koje su zatrpale čovjeka. Više informacija o uzroku koji je doveo do ove nesreće bit će nakon obavljenog policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • temida prva 16.05.2021.

    većina tih likova piju ko smukovi...odmah sve na alkotest i sve bu jasno...ujutro strugnu dva mirogojčeka a za gablec tri-četiri pive i onda se dela...i eto ti njesra

  • bajos41 16.05.2021.

    Treba sve odgovorne po đepu i zatvor...ili ds dizivotno uzdrzavaju familiju preminulog....jer nema "glave"obitelji

  • 16.05.2021.

    Jadni čovjek! Počivao u miru Božjem! Kako se to kod nas radi, kakva je sigurnost radnika? I neki bi gradili metro u Zagrebu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare