To je to što me zanima!

Muškarca pregazila čak dva auta dok je prelazio cestu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Muškarac (70) poginuo u 17.25 sati u Mačkovcu u Međimurskoj županiji. Na njega su naletjela dva osobna automobila. Oba vozača će dobiti kaznene prijave
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Avioooon 69 30.10.2014.

    Ne kažem da je ovdje to slučaj ali u zanje vrijeme samo u mom gradu su postavili preko noći 15 i više pješačkih prelaza koji nikad nisu bili tu! Pola ih je na mjestu gdje ne bi ni slučajno smjeli biti! Npr: -Dva su niknula tik na izlazu iz kružnog toka tu sam umalo klinca pregazio neki dan jer jednostavno ne možeš pratit na 100 strana divljake u prometu i istodobno pješake na tim pješačkim prelazima. -Tri su u potpunome mraku, nema rasvjete da vidiš osobu u tamnijoj odjeći kako prelazi cestu... Doslovno kao da štimaju prelaze samo da bi netko bio pregažen a opet netko ni kriv ni dužan zbog nečije nepromišljenosti završio na robiji!

  • dxdy 30.10.2014.

    nažalost tragedija ali ni pješacima, ne bi bilo malo naodmet da stanu i pogledaju lijevo desno prije prelaska ceste jer mnogi samo idu kao muve bez glave.... prije mjesec dana sam tako skoro neku žensku udario, prelazi ženska cestu gdje nije pješački, nit stane, nit pogleda, slušalice u ušima.. ja joj trubim ona uopće ne reagira... i što da sam je udario i ubio?

  • marijaterezija2 30.10.2014.

    Nevjerojatno koji pegula, malo više informacija ne bi škodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare