To je to što me zanima!

Brusio je: Muškarca ubila struja, susjed ga je pokušao spasiti

Grubišno Polje: Antun T. (53) brusio je var na traktorskoj kosi. Tijekom brušenja zatvorio je strujni krug, jer je bio bos. Susjed (24) pokušao ga je spasiti, ali nije uspio
Vidi originalni članak

Antun T. (53) iz mjesta Poljani pokraj Grubišnog Polja poginuo je u subotu oko 9.55 sati u dvorištu svoje obiteljske kuće od strujnog udara. Nesretni muškarac brusio je var na traktorskoj kosi. Tijekom brušenja  zatvorio je strujni krug, jer je bio bos. 

Vidjevši što se događa 24-godišnji susjed koji je bio u neposrednoj blizini Antuna ga je odgurnuo od kose kako bi ga odvojio od strujnog kruga. No, na nesreću mladić je pao pored Antuna ostavši „zalijepljen“, jer se strujni krug proširio i na njega. 

Mladićev poziv u pomoć čula je Antonova supruga koja je kabel isključila iz utičnice. Antun je preminuo na mjestu, a susjed nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • danijelstjepan 01.07.2012.

    Po zanimanju sam zavarivaoc i to mi je u opisu posla i slazem se da je unesrečeni imao losu električnu instalaciju koliko znam kod brusenja sav izgoris od iskri kod uzarenih cestica metala koje lete prilikom brušenja na blesav način je unesrečeni izgubio život

  • ZdenkaGlavonjić 01.07.2012.

    zar u svakom članku maraju biti netočni podatci.

  • kitina 30.06.2012.

    najvjerojatnije mu je kabel zapeo za "zube" kosilice i prilikom trzaja ga je oštetio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare