To je to što me zanima!

Muškarce osudili na doživotan zatvor zbog silovanja Švicarke

Šest muškaraca iz Indije silovali su turistkinju (39) u ožujku ove godine dok je ona kampirala sa svojim suprugom. Napadači su stari između 22 i 30 godina
Vidi originalni članak

Sud u Indiji je osudio šest muškaraca na doživotan zatvor zbog silovanja turistkinje (39) iz Švicarske, javlja BBC. Ženu su, podsjetimo, napali u ožujku ove godine dok su ona i njezin suprug kampirali u indijskoj državi Madhya Pradesh. Muškarci, koji su Švicarku napali, su stanovnici obližnjeg sela te su stari između 22 i 30 godina. 

Nekoliko tjedana prije napada na Švicarku u Indiji su postrožene kazne za silovanje, a sud sada može dosuditi i smrtnu kaznu. Kazne su postrožili nakon što je umrla djevojka (23) iz Indije. Djevojku su silovali u autobusu, a nekoliko dana kasnije je preminula od teških ozljeda. To je izazvalo velike prosvjede diljem zemlje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivič 21.07.2013.

    to bi i kod nas trebalo uvesti!

  • Ubananismo 21.07.2013.

    preblaga kazna odrezati mu ruke i noge pa da vidimo hoće li to opet učinti

  • Nevidjelica 20.07.2013.

    Zvučat će ružno, ali da je žrtva bila indijka, možda kazne ne bi bile tako velike. Tako je i kod nas, mislim, tako je i svugdje. Slučaj ubijene meksikanke na Marjanu je digao veliku prašinu baš zato jer je žrtva meksikanka, zločin je prešao granice naše zemlje ... Ja se nadam da će se stvari zaista popraviti za one najugroženije, a to su ipak tamošnje žene koje žive u zemlji gdje su im krave svete a njih tretiraju kao nebitni višak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare