To je to što me zanima!

Muž (81) i žena (84) umrli u stanu od trovanja plinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivanić Grad: Njihova snaha pokušala je ući u stan, a kako se supružnici nisu odazvali, pozvala je policiju. Ugušili su se od trovanja monoksidom
Vidi originalni članak

Petar (81) i Marija (84) Kovač iz Ivanić Grada umrli su u srijedu između 16 i 22 sata od trovanja ugljičnim monoksidom. Sin Josip zvao ih je cijelu srijedu, no oni se nisu javljali na telefon. Nazvao je bratića, koji je otišao do stana Kovačevih.
- Javio mi je da gori svijetlo, no da nitko ne otvara vrata. Došao sam, a vrata su bila zaključana - rekao je kroz suze Josip Kušar. Nazvao je policiju koja je provalila u stan. Nesretnu ženu snaha Marija je pronašla u dnevnom boravku, a muškarca u kupaonici.
- Baka je ležala na krevetu s tlakomjerom. Vjerojatno joj je pozlilo. Djeda Peru smo našli u kuponici, naslonjenog na perilicu rublja - rekla je snaha Marija. U stanu je policija izmjerila veliku koncentraciju ugljičnog monoksida.
- Mama je čistila štednjak, pa je vjerojatno iz cijevi koja vodi do dimnjaka istjecao plin. Ne mogu vjerovati da sam izgubio oba roditelja isti dan, u isti sat. Strašno - ispričao je Josip.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kk666 21.02.2008.

    uh..sućut obitelji. ovaj gradski plin je stvarno ubojica u kući. grozno

  • tajnamoja 21.02.2008.

    Eto ti vraga! Sućut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare