To je to što me zanima!

Muž ispuzao van kroz šiber, a ženu iz auta izvukli vatrogasci

Na zagrebačkoj Branimirovoj ulici sudarili su se Ford Focus i Porsche Panamera. Od siline udara Ford je završio na travnjaku uz cestu na boku. Vatrogasci su izvukli ženu i predali je Hitnoj
Vidi originalni članak

Muškarac i žena ozlijeđeni su i prevezeni u bolnicu nakon što su svojim Ford Focusom nešto prije 11 sati sletjeli na travnjak uz zagrebačku Ulicu kneza Branimira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema prvim informacijama, vozač Forda se, iz još nepoznatog razloga sudario s vozačem Porschea Panamere. Udario je u rubni kamen te je auto završio na boku.

Muškarac je uspio izaći kroz šiber, no njegova žena ostala je unutra. Nije mogla kao muž izaći van pa su joj pomogli vatrogasci iz Vatrogasne postaje Dubrava. Pilom su izrezali vjetrobransko staklo, izvukli je i položili na nosila Hitne pomoći.

Nju su, kao i muža koji je imao vidljive ozljede glave, prevezli u bolnicu. Ozljede su liječnici okarakterizirali kao lakše i nasreću ništa nisu slomili.

Očevid je i dalje u tijeku te je zbog njega promet u smjeru istoka teče nešto sporije. Nakon utvrđivanja činjenica biti će jasnije tko je kriv za prometnu nesreću.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 32Kuslan 29.12.2017.

    A Panameru "slučajno" nitko nije uslikao ??

  • Mirta1964 29.12.2017.

    Po Zagrebu kad voziš moraš imati oči i na leđima kad izađemo iz grada tek onda odahnem

  • Dolan 29.12.2017.

    Dost dobra reklama za Škodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare