To je to što me zanima!

Muž ju tjera da se šminka prije doručka i bira joj svu odjeću

Prije nego što je upoznala Pascala, Samantha je nosila traperice i svjetlucave veste. No Pascal je smatrao kako svjetlucava odjeća pristaje samo djeci...
Vidi originalni članak

Samantha i Pascal iz Velike Britanije su u braku dvije godine. Prije godinu dana kasnili su na večeru s prijateljima jer su se posvađali oko toga što će Samantha obući. 

- Prije nego što sam upoznala Pascala nosila sam traperice, topiće i svjetlucave vestice. No, Pascal je smatrao kako svjetlucava odjeća pristaje samo djeci te kako mi traperice loše stoje - kaže Samantha. Na kraju je za večeru obukla haljinu. Prijatelji su joj rekli kako izgleda fantastično.

- Nakon toga Pascal je postao moj modni savjetnik. U kupovinu odjeće uvijek idemo zajedno, a Pascal mi savjetuje što bih trebala kupiti - objašnjava Samantha za Daily Mail. Kaže kako je prvom spoju s Pascalom imala traperice i široki topić. Kasnije joj je rekao da je izgledala, zbog širokog topića, kao da je trudna. 

- Osim što mi bira odjeću, suprug inzistira da se šminkam prije doručka. No, meni ništa od toga ne smeta, a otkako je Pascal moj modni stilist izgledam fantastično - rekla je Samantha.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • housewife 04.08.2011.

    opet Velika Britanija....

  • majda13 04.08.2011.

    il je ovo nekakav revolt što ju je izvukao iz šljokica, pa ne liči na ove naše domaće posvuduše????

  • majda13 04.08.2011.

    neš ti čuda!!!!!!.... čovjek ima ukusa, a žena ne... šta su muškarci operirani od lijepoga, pa ne mogu pomoći ženi da na nešto liči???... veća bi drama bila da ju ona naša domaća modna životinja oblači.... žena bi izgledala ko alka ili slično!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare