To je to što me zanima!

Muž Mije Begović prevario Zadranina za 270.000 kn?

Željka Žnidarića i sina Bornu sumnjiče da su prevarili Marinka Šimičeva tako što su se uknjižili na njegovo zemljište i dali mu mjenicu bez pokrića
Vidi originalni članak

Protiv Željka Žnidarića (59), supruga Mije Begović, i njegova sina Borne (26) zadarsko je Državno odvjetništvo podiglo optužnicu zbog kaznenog djela protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja. Otac Žnidarić će odgovarati zbog pomaganja, a sin zbog prijevare u gospodarskom poslovanju. Žnidariće odvjetništvo tereti da su u korist svoga trgovačkog društva Euroing d.o.o. oštetili Marinka Šimićeva iz Zadra za 269.758,57 kuna. Žnidarić je Šimićevu još '91., kad su potpisali kupoprodajni ugovor, lažno obećao da će izgraditi i potom mu predati u vlasništvo poslovni prostor od 30 m2. Za dvije čestice zemlje ukupne površine od 176 i 366 metara četvornih na Putu Dikla, Žnidarići su na Katastru dobili prava vlasništva i uknjižili se. Kao garanciju Šimićevu su izdali bianco zadužnicu iako su znali da za taj iznos nema pokrića.
Policija je protiv njih zbog prijevare od gotovo milijun kuna kojima su oštetili četvoricu Zadrana podigla dvije kaznene prijave, 2008. i 2009. godine. Jedna je odbačena zbog nedostatka dokaza, no druga je završila optužnicom. Za prijevaru u gospodarskom poslovanju je zakonom predviđena kazna zatvora od jedne do osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sparrow 15.03.2010.

    ajoj,nemoguće,nemrem vjerovat koji su to jadnici od muškaraca kad im se sviđa ova istrošena Mia,ajoj,ajoj.

  • JerkoKC 15.03.2010.

    Preavarila je njega Mija puno puta pa ništa.Ajde se vi malo raspitajte o Ivanu Gauri i njegovoj auto kući,koji je prevario ljude za cca MILIJUN kuna i koji je pravomočno osuđen,ali mu država dozvoljava da i dalje vara ljude jer ga nije strpala u zatvor.

  • lang 15.03.2010.

    Prevara od milijun kuna?!? Ferenčak, Turković i Mahmuljin su prevarili 2002.g Zagreb za 10 milijuna kuna prodavši zemlju namijenjenu gradnji Malog doma. I nikome ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare