To je to što me zanima!

Muž nestale Srpkinje liječio se na psihijatriji. Prijateljica: 'Gdje je Ana, Briane? Zašto šutiš?!'

Brianov psihijatar dr. Tittmann kazao je za američke medije kako se Brian osjećao ''nevoljeno i zanemareno od strane svojih roditelja koji su ga iskorištavali kao pijuna u svom braku''
Vidi originalni članak

Beograđanki Ani Walshe od novogodišnje noći gubi se svaki trag, a njen suprug Brian Walshe u međuvremenu je postao glavni sumnjivac u slučaju njenog nestanka. 

Briana inkriminira oprema za čišćenje u vrijednosti 450 dolara koju je kupio nedugo nakon što je Ana nestala, guglao je ''kako se riješiti tijela'', a u blizini obiteljske kuće na smetlištu su pronađene krvave vreće za smeće, sjekira, motorna pila i iskorištena sredstva za čišćenje.

NESTALA ANA WALSHE Srpkinja 2 dana prije nestanka rasprodala sve, muž je poslao čudnu poruku u kojoj nešto fali

Američki mediji pišu kako je Brian odrastao u bogatoj obitelji u Massachusettsu. Bio je sin jedinac, majka mu je živjela povučen život, a otac mu je bio poznati neurokirurg u Bostonu koji je ''volio partijati''.

Brianov psihijatar dr. Tittmann kazao je za američke medije kako se Brian osjećao ''nevoljeno i zanemareno od strane svojih roditelja koji su ga iskorištavali kao pijuna u svom braku''.

Brian je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivnju za prevaru kupca iz Los Angelesa, kojem je prodao dvije lažne slike Andyja Worhola za 80.000 dolara. Od tada se nalazi u kućnom pritvoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MUŽU ODREDILI JAMČEVINU Novi detalji istrage nestanka unuke Titova generala: Policija u kući pronašla krvavi nož...

Ana je tom prigodom pisala sucu.

- Brian je duboko pogođen djetinjstvom i odnosom s roditeljima. Naučen je lagati i skrivati ​​se. Govorili su mu da je gubitnik, da ga roditelji nisu trebali imati, da nema šanse napraviti nešto od sebe u životu i da je izgubljen slučaj - pisala je Ana tada.

Ana i njena svekrva nisu bile u dobrim odnosima, a Brianova majka kao razlog je navodila ''kulturološke razlike.

Anini prijatelji Mike i Mandi Silva koji su se družili s parom posljednjih osam godina rekli su za američke medije kako je Ana posljednjih 6 mjeseci postajala sve čudnija i kako je stalno najavljivala ''veliko iznenađenje'' u novoj godini. Kažu kako ne znaju na što je mislila i kako nikad nije otkrila detalje prije nego što je misteriozno nestala.

BIO KOD NJE DOMA Srpkinja 7 dana prije nestanka molila mamu da dođe. Ovaj tip ju je među zadnjima vidio živu

Mike i Mandi plaćali su najam stana u Revereu u Massachusettsu koji je bio u vlasništvu Ane i Briana Walshea.

- Nešto se dogodilo između njih prije 6 mjeseci. Briane gdje je Ana, zašto šutiš?! - pitaju se Silve.

Podsjetimo, Ana Walshe nestala je u novogodišnjoj noći. Nikada se nije ukrcala na let za Washington gdje je radila u agenciji za nekretnine. 

SRPKINJA NESTALA U SAD-U Istraga otkriva jezive detalje: Muž je Anu ubio i raskomadao dok su djeca spavala na katu?!

Anin telefon je lociran blizu njene kuće 1. i 2. siječnja, a istražitelji su u međuvremenu u podrumu kuće pronašli slomljeni krvavi nož. Supruga Briana su nadzorne kamere uhvatile kako kupuje sredstva za čišćenje dok je on tvrdio da je išao s djecom po sladoled. Istražitelji su otkrili i da je guglao 'kako raskomadati tijelo' i  'kako se riješiti tijela žene teške 52 kilograma'.

Policija zbog svega navedenog sumnja da je upravo Brian ubio svoju suprugu i to u vrijeme dok su u kući spavala njihova tri maloljetna sina.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Old Kresoje 12.01.2023.

    I šta bi mi sad trebali?

  • habanero 12.01.2023.

    Jel to srpkinja kcer nekog srpskog đenerala iz srbije , 

  • ivanzd1 12.01.2023.

    opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare