To je to što me zanima!

Na 42 mjesta u Splitu pitku vodu dostavljaju cisternama

Splitska tvrtka Vodovod i kanalizacija u utorak je izvijestila da je napravila raspored prema kojem će se tijekom dana cisternama dovoziti voda na 42 mjesta na području Splita, Podstrane, Solina, Klisa i Kaštela
Vidi originalni članak

Cisternama će se u utorak dostavljati pitka voda na ukupno 42 mjesta na splitskom području, s obzirom da je uslijed obilnih kiša prekomjerno zamućena voda iz izvora rijeke Jadro koji pitkom vodom snabdijeva to područje.

Splitska tvrtka Vodovod i kanalizacija u utorak je izvijestila da je napravila raspored prema kojem će se tijekom dana cisternama dovoziti voda na 42 mjesta na području Splita, Podstrane, Solina, Klisa i Kaštela.

Zbog zamućenja vode na izvorištu rijeke Jadro te posljedičnog zamućenja vode iznad dopuštenih vrijednosti i u vodoopskrbnoj mreži, stanovništvu šireg područja grada Splita savjetuje se da vodu iz slavina prokuhavaju prije uporabe za piće.

Iz Vodovoda kažu kako djelatnici laboratorija za pitke vode i Uprava te tvrtke redovito prate situaciju, te će o svim eventualnim promjenama javnost na vrijeme informirati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ilmare 27.11.2018.

    Već mjesecima kupujem vodu za piće (Sućidar Split),pa se mislim da bi mi grad trebao refundirati račun ..

  • 27.11.2018.

    ja mislio drogu a ne vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare