Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na 42 mjesta u Splitu pitku vodu dostavljaju cisternama

Splitska tvrtka Vodovod i kanalizacija u utorak je izvijestila da je napravila raspored prema kojem će se tijekom dana cisternama dovoziti voda na 42 mjesta na području Splita, Podstrane, Solina, Klisa i Kaštela

Split: Zbog zamućenosti izvora rijeke Jadro građani se opskrbljuju pitkom vodom
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
6 komentara

Cisternama će se u utorak dostavljati pitka voda na ukupno 42 mjesta na splitskom području, s obzirom da je uslijed obilnih kiša prekomjerno zamućena voda iz izvora rijeke Jadro koji pitkom vodom snabdijeva to područje.

Splitska tvrtka Vodovod i kanalizacija u utorak je izvijestila da je napravila raspored prema kojem će se tijekom dana cisternama dovoziti voda na 42 mjesta na području Splita, Podstrane, Solina, Klisa i Kaštela.

Zbog zamućenja vode na izvorištu rijeke Jadro te posljedičnog zamućenja vode iznad dopuštenih vrijednosti i u vodoopskrbnoj mreži, stanovništvu šireg područja grada Splita savjetuje se da vodu iz slavina prokuhavaju prije uporabe za piće.

Iz Vodovoda kažu kako djelatnici laboratorija za pitke vode i Uprava te tvrtke redovito prate situaciju, te će o svim eventualnim promjenama javnost na vrijeme informirati.

Možda vas zanima i ovo:
Message