To je to što me zanima!

Na A1 od Karlovca se prema Zagrebu vozi u koloni

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, posebice na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb, te na Krčkom mostu. U HAK-u mole vozače za strpljenje
Vidi originalni članak

Vrlo je gust promet dionicom autoceste A6 od Bosiljeva prema Zagrebu, a vozi se usporeno i u koloni i uz zastoje osobito na dionici Karlovac- Zagreb te na državnoj cesti D1 od Karlovca prema Zagrebu kao i s otoka Krka prema unutrašnjosti, izvijestio je HAK, oko 20 sati. Vozače mole za strpljenje.

Na naplatnim postajama Lučko i Demerje nema čekanja. 

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, posebice na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb, te na Krčkom mostu.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima od kiše mjestimice na sjeverozapadu zemlje.

Izlazak osobnih vozila pojačan je na GP Kaštel i Plovanija, a ulazak na Maljevcu, Županji i Staroj Gradiški.

Ulazak teretnih vozila pojačan je na GP Županja, izlazak na Maclju, Bregani i Pasjaku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • meema 25.06.2012.

    e fino sam pocrvenila ;) a iz crikve do doma sam stigla za 2.5h, s tim da je guzva bila i da je puhalo oko ravne gore i padala kisa i tako to :D uz normalnu voznju ne vecu od 120km/h... nije uopce tako strasno, ne znam kako je sada, mi smo stigli prije 2h ;)

  • vitaminix 25.06.2012.

    vraća se "radnička klasa" sa vikenda ;-)

  • amateri 25.06.2012.

    ti si bas pametna...a od koga će trgovci i ugostitelji zaraditi ako ne bude gostiju na moru....a godišnji ljudi tak i tak moraju iskoristiti .. il sad il za mjesec ,dva ,tri ....e tipično zadrto razmišljanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare