To je to što me zanima!

Na A3 vozio 251 kilometara na sat: Dobio je 5000 kuna kazne i zabranu vožnje na mjesec dana

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod kaznili su vozača s novčanom kaznom od pet tisuća kuna te mu je izrečena mjera zabrane upravljanja B kategorijom na području Hrvatske jedan mjesec
Vidi originalni članak

Brzinom od čak 251 kilometara na sat vozio je 34-godišnji državljanin Srbije osobnim automobilom njemačkih registracija na autocesti A3 kod mjesta Dragalić. Tamo je ograničenje brzine 130 kilometara na sat.

NIJE BIO VEZAN Mladić (20) poginuo u teškoj nesreći kod tunela Sveti Marko

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod kaznili su vozača s novčanom kaznom od pet tisuća kuna te mu je izrečena mjera zabrane upravljanja B kategorijom na području Hrvatske u trajanju od jednog mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bljuvotr 12.02.2022.

    tom biseru treba staviti trajnu zabranu vožnje u Hrvatskoj , pa neka ide preko Mađarske. U Švicarskoj bi za takav prekršaj dobio najmanje dvije godine zatvora i novčanu kaznu da bi morao prodati tu svoju jurilicu...

  • gagasniper1 11.02.2022.

    tko ima auto za 250 na sat, 5 kilokuna ima kao džeparac. Predlažem za svakih 20 km/h prekoračennja pola sat stajanja., dakle ovaj bi odmorio 3 sati na nekom parkiralištu. pa izvolte.

  • Sokol ga nije volio 11.02.2022.

    MarkoKoncarevic pa čovječe gledaj koliko se gine na 130 a možeš misliti što bi bilo bez ograničenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare