To je to što me zanima!

Na A4 se prevrnula cisterna, vatrogasci izvukli vozača (25)

Vozač (25) je iz za sada nepoznatih razloga sletio s kolnika, probio zaštitnu ogradu te se cisterna prevrnula na bok u polju. Vozač je pri svijesti, objavila je policija
Vidi originalni članak

U srijedu poslijepodne prevrnula se cisterna na autocesti A4 kod izlaza za Varaždin. Policija je u 16.45 sati dobila dojavu o nesreći od Županijskog centra 112. Na mjesto događaja stigli su i vatrogasci te ekipa Hitne pomoći.  

- Vozač (25) je vozio cisternu bosanskih registarskih oznaka koja je prevozila kalciniranu sodu, ali nema istjecanja tekućine. Iz za sada nepoznatih razloga vozač je sletio s kolnika, probio zaštitnu ogradu te se cisterna prevrnula na bok u polju - rekla je glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić. 

Akcija spašavanja vozača trajala je dva sata. Naime, prilikom prevrtanja kamiona, ispao je iz kabine, a lijeva ruka ostala mu je priklještena ispod prikolice. Nakon neuspjelih pokušaja vatrogasaca da ga izvuku, na mjesto događaja dovezli su bager. Bagerom su ispod vozača kopali rupu kako bi ga bez dodatnih ozlijeđivanja izvukli. Vozač je cijelo vrijeme bio pri svijesti, a trenutno se nalazi u varaždinskoj bolnici. Težina ozljeda nije kvalificirana. 

Policija još vrši očevid, a promet se na tom dijelu autoceste odvija izmjenično po jednoj traci. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • user_220795 04.11.2012.

    Prevruno se jer, se isključivao sa auto puta, i bio mu je tempomat ukljucen na 90 km/h a vozio je laku kalciniranu sodu, koja se digla u vrh silosa, i soda ga je faktički prevrnula.

  • DraganVasiljevic 15.07.2012.

    taj drugi kolega koji je kopao nije bio iz cakovca vec iz rume a firma je MS transport. druze zelim ti brz oporavak i da se sto pre vratis svojoj porodici SVE NAJBOLJE.

  • bojaN 4 ASBJ 04.05.2012.

    BOKI BRATE IZDRZI,UZ TEBE SMO,jak si ti covek ! BOJAN SABAC

Komentiraj...
Vidi sve komentare