To je to što me zanima!

Vozio prebrzo pa nije vidio na vrijeme radove na autocesti...

Na tom se dijelu autoceste Zagreb - Goričan izvode radovi. Muškarac u svom autu nije bio vezan. Pomoć mu je, nakon nesreće, pružena u KBC Zagreb...
Vidi originalni članak

Muškarac (40) svojim je automobilom kasno sinoć, dvadesetak minuta prije ponoći, naletio na privremenu signalizaciju, a potom i na ogradu. U nesreći je teško ozlijeđen.

Dolaskom na 93. kilometar autoceste A4 Zagreb - Goričan, gdje se promet usmjerava prema istočnom kolniku, nije prilagodio brzinu. Na tom se području izvode radovi, a muškarac, koji u automobilu nije bio vezan, udario je u vidno postavljenu signalizaciju. S obzirom na to da se automobil prevrnuo, vozač nije mogao izaći. Izvadili su ga vatrogasci iz Vatrogasne postaje Dubrava i predali ga liječnicima Hitne pomoći.

Pružena mu je liječnička pomoć u KBC Zagreb. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 10.04.2018.

    Nesto za one koji ovdje komentiraju a nemaju jos vozacku dozvolu , vozis autoputom 130 kmh , cesta prazna , vrijeme odlicno , prodes kraj znaka di stoji 100 kmh ti i dalje 130 kmh , vozis dalje sve je oke zasto smanjivati , dodes do znaka 80kmh , ti i dalje 130kmh , cesta vrijeme odlicno , vozis dalje dode znak 60 kmh ti i dalje vozis 130 kmh , probajte sami zakljuciti sta bi se moglo desiti i zasto , ako vam ne uspje onda razmislite dali je za vas uopce pozeljno da polazete vozacki ispit.

  • the devil 10.04.2018.

    Lijepo si ga uredio Ranko... Lijepo... Neće tebi radovi na cesti govorit kako da voziš svoj auto... Neka si ga..neka.

  • Živjela cenzura! 10.04.2018.

    Nego, jesu li mu uzeli vozačku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare