To je to što me zanima!

Na aukciji kupio stan za 9 kn, ima samo jedan mali problem

Nudio sam im više, a oni ga prodaju nekoj budali za jednu funtu, bijesan je prodavač osiguranja koji ima ured do ovog stana u Engleskoj. Njegov ured je i jedini prolaz do stana. A on kaže da nikoga neće pustiti
Vidi originalni članak

Wisbech, Cambridgeshire u Engleskoj, sjeverno od Londona. Jednosobni stan s pogledom na rijeku. Prodan je za 9 kuna. Tko je sretnik? Ili bolje rečeno, nesretnik? Neimenovani lokalni biznismen koji je stan kupio na aukciji.

Kupili ste stan, super, ne možete u njega

Iako se čini da je čovjek stvarno dobro prošao, stvari nisu uvijek onakve kakve se čine.

Kao kod onih reklama, znate ono, 'ali to nije sve'. E ovdje nećete dobiti još dodatni komplet supernoževa ni dva para čarobnih krpa, nego stan u koji se ne može ući. Nikako. Ne postoji ulaz.

Nalazi se između kineskog restorana i osiguravajućeg ureda i nema ulaza. Stan ima 12 kvadrata i jedan prozor, a zaključan je i zapostavljen godinama. Početna cijena na aukciji bila je 100 funti, ali je u zadnji čas pala na jednu funtu.

I tu dolazimo do novog vlasnika. Koji je 'ugrabio' šansu i uzeo si stan u koji ne može ući, osim ako to ne učini preko ureda osiguravajuće kuće koji je odmah do njega.

Ni aukcijska kuća nije bila sigurna kad je stan izgrađen, pretpostavljaju u 16. stoljeću kao nekakav dućan ili nešto slično, a rekli su da je to jedan od najčudnijih stanova koje su imali na aukciji. I najjeftinijih.

'Ja im nudim 250, a oni ga prodaju idiotu za funtu'

No vlasnik će morati platiti puno više od jedne funte, ukupno preko 1000 funti naknada. Tu je i stvar obnove što će vlasnika stajati još dodatnih 1000, 2000...

Postoji još jedna dosta bitna stvar, a to je pristup stanu.

U njega se može ući iz susjednog ureda osiguravajuće kuće, ali ako pitate susjeda, nema šanse.

- Nudio sam im 250 funti, ukupno bih platio 1200 funti da sve sredim, ali oni nisu htjeli. I sad su prodali nekom idiotu za funtu. Ne znam tko je, ali bih volio znati. Preko mog ureda sigurno neće u stan. To je komedija, ja sam kupio cijelu zgradu osim tog stana. Mislim da je čovjek koji ga je kupio baš budala. Misli da ga je dobio za funtu, a mora platiti barem 1200 funti naknade plus 1000 do 1500 funti za popravke jer je stan u teškom stanju - rekao je za Daily Mail Cliff Humphreys (65), prodavatelj osiguranja i vlasnik ureda koji je odmah do stana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ekipasisak 23.02.2020.

    Netko se zainatio...ko da je s balkana pa da malo zaratimo oko međe

  • domo1111 23.02.2020.

    Sklopive ljestve. Zar je to danas neki problem?

  • 23.02.2020.

    Odlazim ja u Ameriku.Vi ste skroz pukli ali totalno.Necete prezivjet niti godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare