To je to što me zanima!

Na Braču investicija od 
920 mil. € i 1300 radnih mjesta

Izgradnja zdravstveno-turističkog kompleksa počinje 2016. godine, čeka se samo suglasnost ministarstva graditeljstva. Realizacija bi trebala uskoro početi
Vidi originalni članak

U završnim pripremama na otoku Braču nalazi se projekt zdravstvenog turizma, vrlo vrijedan i za globalne pojmove, a naročito za domaće koji su u znaku male i otvorene hrvatske ekonomije na izlasku iz recesije, piše Poslovni dnevnik. 

Posrijedi je grandiozna investicija od 920 milijuna eura, koja će se razvijati kapitalnim injekcijama stranog porijekla. Izbor ove lokacije i Lijepe naše, kao i branše od strane investitora ne predstavlja iznenađenje. Galorajućim tempom, po stopi od 7 posto, u svijetu se razvija sektor zdravstvenog turizma, a Hrvatska zbog niza razloga ima dobru perspektivu za ove projekte, koji su inače najbrže rastući sektor zdravstva, s ukupnom potrošnjom od 115 milijardi kuna, i nekoliko puta većim učincima na europsko gospodarstvo.

Kod ovog je projekta ključna informacija da prepreke praktički više ne postoje, točnije kako doznajemo ne očekuju se. Stoga i stižu neslužbene najave kako bi investitor vrlo skoro mogao krenuti u realizaciju.

Više čitajte u Poslovnom dnevniku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_130878 11.06.2015.

    a od blagoslova nase birokracijje nece biti nista nabijem vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare