To je to što me zanima!

'Na 'Britancu' ostaju bez posla jer prodaju lako kvarljivu robu'

Dijelu zakupaca neće biti produženi ugovori o zakupu jer prodaju lako kvarljivu robu u neadekvatnim uvjetima čime se dovodi u pitanje njezina zdravstvena i sanitarna ispravnost
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj tržnici na Britanskom trgu dijelu zakupaca neće biti produženi ugovori o zakupu nakon 1. srpnja jer prodaju lako kvarljivu robu u neadekvatnim uvjetima pri čemu se dovodi u pitanje njezina zdravstvena i sanitarna ispravnost te ugrožavanje zdravlja kupaca, priopćio je u srijedu Zagrebački holding. 

"Budući da je provedenim nadzorom utvrđeno kako dio zakupaca na tržnici ne poštuje odredbe ugovora sklopljenim s Tržnicama Zagreb, a odnosi se na prodaju lako kvarljive robe u neadekvatnim uvjetima pri čemu se dovodi u pitanje njezina zdravstvena i sanitarna ispravnost te ugrožavanje zdravlja kupaca, Tržnice Zagreb su donijele odluku kako takvim zakupcima neće biti produžen ugovor o zakupu nakon 1. srpnja", ističu u Zagrebačkom holdingu.

Napominju kako su ti zakupci već ranije upozoreni, te da su na vrijeme dobili pismenu obavijest o nemogućnosti produžetka ugovora s Tržnicama Zagreb, a sve u cilju zaštite zdravlja kupaca.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kažemja 30.06.2016.

    Kada će konačno građani grada Zagreba dobiti poštenog i sposobnog gradonačelnika a ne ovog cirkusanta., lažljivca, šarlatana i čovjeka koji je odavno trebao biti u Remetincu. Izađimo svi na izbore i konačno smjenimo Bandića!!

  • GJURO 30.06.2016.

    Sve je jasno, i, u čemu je problem ?

  • bugati 30.06.2016.

    moj savjet- zatvorite obrt ili bilo što ima veze sa porezom prijavi te se na burzu i lupaj te po socijali, više se zaradi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare