To je to što me zanima!

Na cesti između Biskupije i Knina ispisali četiri slova 'S'

Pokraj sela Orlića netko je na asfaltu nacrtao križ sa četiri ćirilična slova 's', a sve su zabilježili članovi Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a 'Tvrđava-Knin'
Vidi originalni članak

Nakon što je u četvrtak na brdu Križ u Kovačiću pokraj Knina nepoznati počinitelj pokidao hrvatsku zastavu s jarbola uz spomenik palim hrvatskim braniteljima, u petak je uslijedio još jedan incident koji su zabilježili članovi Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a 'Tvrđava - Knin'. Na cesti između Knina i Biskupije, kraj sela Orlića, netko je na asfaltu nacrtao križ sa četiri ćirilična slova 's'.

- Nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima zaredali su se ovakvi incidenti, čiji vinovnici se očito ne mire s ishodom Domovinskog rata. Na ovaj način unose nemir i samo štete mirnom suživotu i toleranciji koje ovdje gradimo. Štete svim građanima, a najviše Srbima koji ovdje žive s nama i ne odriču se svoje domovine - rekao je Mladen Milošević, predsjednik Tvrđave - Knin.

Nedugo nakon što su se slova pojavila netko ih je premazao bijelom bojom, tako da provokacija više nije vidljiva.

Idi na 24sata

Komentari 230

  • stari mudrac 13.01.2013.

    rekao bi bandić, to je djelo luđaka patologa! naravno da nije, balavurdija ili stari magarci pokušavaju vidjeti kolika je strpljivost policije.

  • TuđmanF 13.01.2013.

    zivim u kninu i polako osjecam a i vidim da ih je opet sve vise i da se dizu pomalo.....

  • Hercegsiroki 25.11.2012.

    počelo je počelo............

Komentiraj...
Vidi sve komentare