To je to što me zanima!

Kineskog premijera dočekala je i Plenkovićeva supruga Ana

Krajem 2014. Ana je rodila sina Marija, dok je početkom 2017. godine na svijet donijela djevojčicu Milu. Plenković je tako postao prvi premijer koji je za mandata postao otac
Vidi originalni članak

Na poziv predsjednika hrvatske vlade Andreja Plenkovića predsjednik Državnog vijeća Narodne Republike Kine Li Keqiang boravit će u službenom posjetu Hrvatskoj te sudjelovati na 8. sastanku šefova vlada zemalja srednje i istočne Europe i Kine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ana Maslać Plenković, supruga Andreja Plenkovića, također je bila na službenom dočeku u zagrebačkoj zračnoj luci. 

Šef HDZ-a svoj obiteljski život uspješno skriva, a o samozatajnoj Ani poznato je tek da je rođena 1979. u Dubrovniku te da je supruga upoznala u saboru, gdje je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Krajem 2014. Ana je rodila sina Marija, dok je početkom 2017. godine na svijet donijela djevojčicu Milu. Plenković je tako postao prvi premijer koji je za mandata postao otac. 

U javnosti se Ana Maslać Plenković pojavila i 2017. godine kada se, zajedno sa svojim suprugom, susrela s Papom u Vatikanu. To joj je ujedno bilo i prvo službeno pojavljivanje kao supruge premijera. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 10.04.2019.

    Sta je lipo je lipo

  • škver 10.04.2019.

    Ljepotica.

  • milanmilan 10.04.2019.

    Ljepša mi je Makronova. Aooo i zgodnija... I ljepo drži glavu visoko i ne skriva facu. Da, bolja je Makronova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare