To je to što me zanima!

Na dražbu ide zrakoplov Fox Aira vrijedan 2,2 milijuna kuna

Ako ne bude iznenađenja, zrakoplov će pripasti prijevozničkoj tvrtki Tkalec Trans iz Bogdanovca, koja je i ovrhovoditelj u ovršnom postupku, po upola manjoj cijeni
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Trgovačkom sudu na dražbu ide zrakoplov Piper Aircraft, tvrtke Fox Air iz Cavtata, koja je u stečaju. Ako ne bude iznenađenja, zrakoplov će pripasti prijevozničkoj tvrtki Tkalec Trans iz Bogdanovca, koja je i ovrhovoditelj u ovršnom postupku, javlja Večernji list.

Tvrtka Fox Air za zračni prijevoz u vlasništvu je Roberta Foxa, čiji su roditelji porijeklom iz Hrvatske. Fox Air je zapao u probleme pa je banka Erste&Steiermaerkische iz Rijeke, koja je imala hipoteku na zrakoplovu, pokrenula ovrhu. Pravomoćnim rješenjem Trgovačkog suda od studenog 2012. određeno je da na mjesto ovrhovoditelja stupa tvrtka Tkalec Trans.

Sudski je vještak vrijednost malog zrakoplova sa šest sjedećih mjesta procijenio na 2,236.514 milijuna kuna, a na dražbi može biti prodan za polovicu svoje vrijednosti, odnosno za 1,192.807 milijuna kuna.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • misterxy 11.07.2014.

    Mogli bi s tim avionom čuvati zračni prostor ,kad nam prastara krama od migova ne lete!

  • chill27 09.07.2014.

    pa oni su kao i mi smo vjeruju u stari a mi u novi zavjet...ko njega kamenom. on njega fino ubje...al izraelac nikad prvi neproljeva krv al ima pravo da se brani

  • Nishimura_Umri 09.07.2014.

    Ma zanima nas kako će se netko bogat bacat novce za avion

Komentiraj...
Vidi sve komentare