To je to što me zanima!

Na drvosječu (26) u šumi pala grana, poginuo je na mjestu

Gudinci: Mladić je s kolegama motornom pilom rušio stablo hrasta, a stablo je prilikom pada zahvatilo granu sa susjednog stabla koja je nakon toga pala na njega
Vidi originalni članak

Mladić J.M. (26) s područja Vinkovaca poginuo je u ponedjeljak oko 10 sati nakon nesreće na radu u šumi kraj sela Gudinci. Mladić je s kolegama motornom pilom rušio stablo hrasta, a stablo je prilikom pada zahvatilo granu sa susjednog stabla koja je nakon toga pala na njega. 

Radnik je na mjestu preminuo, a Županijsko državno odvjetništvo je naredilo obdukciju tijela.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • stariministar 27.03.2013.

    Izražavam sućut obitelji stradalog kolege.Svaki dan nosimo glavu u torbi,a oni kažu da nema nesretnog slučaja.Nažalost treba da se desi nesta ovako da bi gospoda vidjela kakav kruh mi sjekači zarađujemo za tu bijednu platu.

  • winxx47 27.03.2013.

    Moj muz je nastradao prije dvije godine na isti nacin samo pala mu je grana na kraljeznicu ostao je ziv sa trajnim posljedicama kraljeznce imao je polomita rebra nogu...Radio je na mjestu sjekaca...Ti ljudi svaki dan nose glavu u torbi suma je suma i nikad dosta opreza..Za posao koj rade mislim da nisu dovoljno platiti jer svakodnevno odlaze na posao koji je vrlo opasan...Žao mi je covjeka obitelji iskreno saucesce..

  • PIPL MAST TRAST AS 26.03.2013.

    gudinci? je li to greska? postoje GUNDINCI u brodsko-posavskoj zupaniji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare