To je to što me zanima!

Nađen je mrtav na imanju: Od tuge se ubio konj političara?

Zamislite da se svezan konj samoozlijedio. To su napisali. Pa ovo je nevjerojatno. Veterinar je utvrdio da je konj imao rane na oku, pa kako se životinja mogla sama povrijediti, rekao je odvjetnik
Vidi originalni članak

Glavni tajnik SDA Amir Zukić ostao je bez konja dok je bio u zatvoru. Njegov odvjetnik je, kako piše Avaz, tražio je istragu koju je napravio MUP iz Zenice. Zukićev odvjetnik nije mogao vjerovati što čita kad je dobio obavijest zeničkog MUP-a o stradavanju konja.

- Konj Amira Zukića koji je pronađen mrtav prije dva mjeseca na njegovom imanju u Visokom, a za vrijeme Zukićevog boravka u pritvoru Kaznenopopravnog zavoda u Zenici, počinio je samoubojstvo - navodi se to u nalazima istrage koji su šokirali Zukića i odvjetnika.

- Zamislite da se svezan konj samoozlijedio. To su napisali. Pa ovo je nevjerovano. Veterinar je utvrdio da je konj imao rane na oku, pa kako se životinja mogla sama povrijediti - rekao je odvjetnik Avazu.     

Idi na 24sata

Komentari 13

  • histria0@yahoo.com 30.07.2017.

    Ne vjerujete? Moja dva susjeda imaju dobre konje. Zajedno pasu travu, piju vodu i sve zajedno. Svima je to čudo dok se nije otkrilo da su gey.

  • Linz 30.07.2017.

    Nisam se ovako nasmijao, od kad je bivši premijer pao s oklopnog vozila !!!

  • GermanicusRawar 30.07.2017.

    To su gluposti. Konji kao životinje smrtno stradavaju zbog raznih uzroka i razloga, ali nemaju samoubilačke porive, a pogotovo ne zbog ljudi. Njihova privrženost ljudima nije toliko razvijena kao u pasa koji kao "vjernije" životinje ne čine samoubojstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare