To je to što me zanima!

Na Facebooku uživo prenosila kako joj dečko krvari i umire

SAD: Lavish Reynolds i njezin dečko Philando Castile vozili su se u autu. Zaustavila ih je policija. Philando je htio izvaditi dokumente, policajac je pucao u njega četiri puta...
Vidi originalni članak

Lavish Reynolds je na Facebooku uživo prenosila ubojstvo svog dečka. Nju i njezinog dečka Philandoa Castilea (32) policija je zaustavila u Minneapolisu jer im je bilo pokvareno svjetlo na vozilu. Policajac je Castilea tražio da pokaže dozvolu.

Djevojka tvrdi da je njezin dečko htio izvaditi dozvolu, a onda ga je policajac upucao četiri puta. Kameru je usmjerila prema dečku koji je krvario, a onda je snimila i kako policajac i dalje upire pištolj u auto.

Reynolds je rekla svojim prijateljima na Facebooku da je Castile imao dozvolu za nošenje oružja. Rekao je policajcu i da ima oružje, a onda je krenuo izvaditi novčanik, vozačku i osobnu iskaznicu. 

- Onda ga je policajac pogodio u ruku - kaže Lavish. Njoj je policajac naredio da se ne miče. Čuje se i kako je policajac skoro kroz plače rekao:

- Rekao sam mu (Castileu op.a.) da ne vadi dokumente, rekao sam mu da raširi ruke. 

- Rekli ste mu da izvadi dokumente - rekla je Lavish i dodala: "Nemojte mi reći da je mrtav, da je samo tako otišao". Policajci su ju onda izvukli iz vozila i uhitili. S njom i dečkom u vozilu je bila i njezina kći (4). 

Ranjenog Castilea su odvezli u bolnicu gdje je umro. Policija je dala šturo priopćenje kako slučaj istražuju. Video je izazvao bijes građana i prosvjede ispred kuće guvernera Minnesote, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 11.07.2016.

    Philando Castile. Hispanac porjeklom. Možda jedan diler manje.

  • 09.07.2016.

    Američka posla,ajmo mi 24 sata pisati o Lijepoj našoj i našim problemima u duštvu..

  • Daone 08.07.2016.

    Policajac je u pravu, trebalo je ispaliti i u nju koji kuršum

Komentiraj...
Vidi sve komentare