To je to što me zanima!

Na 'fejsu' vrijeđao policajca jer mu je pisao kaznu, prijavili ga

Sin visokorangiranog osječkog policajca, L. M. (19) na Facebooku si je 'dao oduška' te izvrijeđao drugog policajca koji mu je napisao kaznu zbog vožnje 'prejakog' auta
Vidi originalni članak

Smećari, klošari, nolajferi, smradovi pa opet smećari pa opet klošari pa opet smradovi, ma fuj... p.. m... dao Bog da te pregazio neko dok mašeš tom palicom s...e c......o!

Ovim riječima se prije nekoliko dana L. M. (19), sin poznatog visokorangiranog osječkog policijskog službenika, "očitovao" na svojoj Facebook stranici o policajcu koji mu je ispisao kaznu unatoč tome što se pozivao na svog oca. Pritom je, ljutit, sve ilustrirao fotografijom prometne kazne koju mu je policajac uručio nakon što ga je uhvatio za volanom obiteljskog Mercedesa čija snaga motora prelazi 80 kWh, a to je maksimalna dopuštena snaga automobila kojeg smije voziti vozački početnik. 

''Trebao je biti kolegijalan kao i ostali koji su me uhvatili''

- Treba bit kolegijalan kao svi ostali koji su me uhvatili i rekli pazi kak voziš, aj bok....a ne ko ovo s...e... - prokomentirao je L. M. ponašanje savjesnog policajca.

Nakon što mu je jedan od prijatelja napisao: "Hahahahahaha šta foliraš, ko da ćeš platiti. Stari će s tim obrisat g....u hahaha", L.M. je uzvratio: "Ma u tome i je problem što mu lijepo još kažem vidite da ništa nisam pio, stari radi isto u policiji u krimu, mislim stvarno je nepotrebno da mi pišete kaznu...i tip me ladno pogleda i pljas napiše kaznu, još mi se smješka....a s njim neki balavac tek došao s akademije, ne zna g....u obrisat, još viče šefe jel' ti treba kemijska. Aaaa, ja iz kože bi iskočio, joj". Svoj gnjev je iskalio prijetnjom da će policajac koji ga je kaznio "cijeli život raditi u prometnoj ko klošar i mahat palicom, jer je takav s.....a".

Priveli ga na ispitivanje

U policiji su odmah reagirali po saznanju o L. M.-ovoj omalovažavajućoj objavi na Facebooku te su ga pozvali na ispitivanje i protiv njega podnijeli prekršajnu prijavu.

Nakon obavljenog razgovora i provedenih izvida sumnja se da je 19-godišnji Osječanin 29. lipnja počinio prekršaj opisan u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, radi čega će protiv istoga nadležnom Prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog, priopćili su iz policije.

Prema članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira L. M. za ''omalovažavanje ili vrijeđanje službenih osoba prilikom vršenja zakonitih naređenja'' može biti novčano kažnjen do 750 kuna ili kaznom zatvora od 30 dana. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • leopoldo 26.09.2014.

    javna je tajna da se u policiju primaju ljudi preko veze da ne najbolji tamo ne ne mogu da si neznam koliko sposoban i među njima ima svakakvih ali na čega ta policija izgleda!da balavurdija vrijeđa kad se prohtije u bivšem sistemu zna se kako su završili

  • MarekDomašenski 25.09.2014.

    tatin sinek... mene su isto zastavili isto dobio kaznu pa sam platio i jos sam rekao policajcu da sam htio zvjer bi uzeo 16v 110kw ne 8v od 85kw nego ju vozim radi šminke al mi je svejedno napisao kaznu zbog tih 5kw previse... i kaj sam morao napravit? a da sam prije znao bi uzeo 16v ili turbaka od 200ks... pa bi isto dobio kaznu xD :D nemojte ponavljat moje greske :D uzmite odmah jace i to je to :D svejedno cete naj..at bute vozili 81 ili 200kw... xD

  • ban_ana8 09.07.2014.

    Pffff, kazna 750 kn. Balavca treba namlatiti i uzeti ključeve od auta, pa pa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare