Obavijesti

News

Komentari 124

Na 'fejsu' vrijeđao policajca jer mu je pisao kaznu, prijavili ga

Sin visokorangiranog osječkog policajca, L. M. (19) na Facebooku si je 'dao oduška' te izvrijeđao drugog policajca koji mu je napisao kaznu zbog vožnje 'prejakog' auta

VIDEO

Smećari, klošari, nolajferi, smradovi pa opet smećari pa opet klošari pa opet smradovi, ma fuj... p.. m... dao Bog da te pregazio neko dok mašeš tom palicom s...e c......o!

Ovim riječima se prije nekoliko dana L. M. (19), sin poznatog visokorangiranog osječkog policijskog službenika, "očitovao" na svojoj Facebook stranici o policajcu koji mu je ispisao kaznu unatoč tome što se pozivao na svog oca. Pritom je, ljutit, sve ilustrirao fotografijom prometne kazne koju mu je policajac uručio nakon što ga je uhvatio za volanom obiteljskog Mercedesa čija snaga motora prelazi 80 kWh, a to je maksimalna dopuštena snaga automobila kojeg smije voziti vozački početnik. 

''Trebao je biti kolegijalan kao i ostali koji su me uhvatili''

- Treba bit kolegijalan kao svi ostali koji su me uhvatili i rekli pazi kak voziš, aj bok....a ne ko ovo s...e... - prokomentirao je L. M. ponašanje savjesnog policajca.

Nakon što mu je jedan od prijatelja napisao: "Hahahahahaha šta foliraš, ko da ćeš platiti. Stari će s tim obrisat g....u hahaha", L.M. je uzvratio: "Ma u tome i je problem što mu lijepo još kažem vidite da ništa nisam pio, stari radi isto u policiji u krimu, mislim stvarno je nepotrebno da mi pišete kaznu...i tip me ladno pogleda i pljas napiše kaznu, još mi se smješka....a s njim neki balavac tek došao s akademije, ne zna g....u obrisat, još viče šefe jel' ti treba kemijska. Aaaa, ja iz kože bi iskočio, joj". Svoj gnjev je iskalio prijetnjom da će policajac koji ga je kaznio "cijeli život raditi u prometnoj ko klošar i mahat palicom, jer je takav s.....a".

Priveli ga na ispitivanje

U policiji su odmah reagirali po saznanju o L. M.-ovoj omalovažavajućoj objavi na Facebooku te su ga pozvali na ispitivanje i protiv njega podnijeli prekršajnu prijavu.

Nakon obavljenog razgovora i provedenih izvida sumnja se da je 19-godišnji Osječanin 29. lipnja počinio prekršaj opisan u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, radi čega će protiv istoga nadležnom Prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog, priopćili su iz policije.

Prema članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira L. M. za ''omalovažavanje ili vrijeđanje službenih osoba prilikom vršenja zakonitih naređenja'' može biti novčano kažnjen do 750 kuna ili kaznom zatvora od 30 dana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 124

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'
DETALJI TRAGEDIJE

Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'

Vozač kamiona će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Prijavili su ga tužiteljstvu zbog izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti