To je to što me zanima!

Na fotografiji otkrila da joj beba ima tumore na očima

Elizabeth je na slikama, koje je snimila mobitelom, primijetila neobičan sjaj u očima sinčića Thomasa. Sumnjala je da nešto nije u redu i otišla liječniku
Vidi originalni članak

Elizabeth je u ožujku kupila novi mobitel kojim je fotografirala osmomjesečnog sina Thomasa. Na slici je spazila neobičan odsjaj u njegovim očima. Snimila ga je još nekoliko puta i svaki put njegove su oči izgledale drukčije. Razgovarala je sa sestrom koja radi u bolnici, a zatim je sinčića odvela na pregled. Nalazi su pokazali da Thomas na očima ima rijetki tumor. Na lijevom oku našli su mu četiri, a na desnom tri maligne izrasline. Nakon dijagnoze Thomasa su roditelji vodili u Leeds na laserske tretmane i kemoterapije. Dječak je dobro reagirao na sve tretmane. Svaka tri tjedna mora dolaziti na kontrole do svoje pete godine.
- Mnogi bi pomislili da nešto nije u redu s kamerom, no meni je sve odmah bilo sumnjivo - kaže Elizabeth. Gotovo 95 posto oboljele djece od takvog oblika tumora dobro se oporavi nakon brojnih tretmana. Tumor na oku kćeri svoje prijateljice primijetila je na fotografiji i Madeleine Robb. Iako je malena Rowan izgubila oko, preživjela je brojne kemoterapije i sada se dobro oporavlja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ira27 07.05.2009.

    Ono što je jadno je da je ova identična vijest objavljena na VAŠEM portalu prije par mjeseci! Stvarno ste smiješni! Brojim sekunde dok me admin ne izbriše...samo pratite.

  • zekica 07.05.2009.

    ovo je za prva dva tupana koja ne čitaju vijest do kraja - vijest o kojoj vi govorite vam je navedena u članku skroz dolje, 2 rečenice i to je to. žao mi je dečkića i nadam se da će se super oporavit

  • anak su namun 07.05.2009.

    ovoj vjesti ima 10000 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare