To je to što me zanima!

Na Gradskim bazenima u Koprivnici utopio se dječak (8)

Prema prvim neslužbenim informacijama do tragedije je došlo u dijelu bazena „umjetna rijeka“. Na mjesto događaja brzo je stigla ekipa hitne medicinske pomoći, ali za dječaka je bilo prekasno
Vidi originalni članak

Na Koprivničkim Gradskim bazenima Cerine u nedjelju oko 17 sati utopio se osmogodišnjak, a više o tragičnom događaju znat će se nakon što policija obavi očevid.

Prema prvim neslužbenim informacijama do tragedije je došlo u dijelu bazena „umjetna rijeka“. Na mjesto događaja brzo je stigla ekipa hitne medicinske pomoći, ali za dječaka je bilo prekasno. Hitna pomoć je bila na terenu, dječaka su pokušali reanimirati, izbacili su vodu, no na kraju su mogli samo konstatirati smrt u 17.40, prenosi ePodravina.

Ubrzo nakon toga bazeni su zatvoreni za korisnike.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • 16.04.2018.

    Može li biti išta strašnije od smrti djeteta.? Strašni su i komentari ispod ovog teksta. Koliko moraš biti mizerna duša da pokušavaš nabijati lajkove na ovakvoj nesreći!??

  • Lazarus_1 16.04.2018.

    Kad cete prestat lagati ovaj narod i prestat sa ovim IZMISLJOTINAMA?Kad cete pocet izvjestavati o STVARNIM dogadajima koji se desavaju upravo sad?Lazovi jedni i mucka djubrad.Serem se na vase "nagrade".

  • LeeLilačaLoo 15.04.2018.

    Dijete je bilo na rodendanu.Osmero djece i 3 animatorice...otac ga je cekao u kaficu na bazenima ...cuo je viku dijete se utapa uletio al bilo je prekasno... Sucut obitelji :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare