To je to što me zanima!

Na granici: Kod državljanina BiH policija je pronašla hašiš

Policija je drogu oduzela, a zbog prekršaja zlouporabe opojne droge mladić je novčano kažnjen s 5000 kuna i s još 500 kuna za troškove prekršajnog postupka
Vidi originalni članak

Državljanin (26) Bosne i Hercegovine kazneno će odgovarati zbog zloporabe opojnih droga. 

Kod njega je, naime, u nedjelju oko 12.30 sati na graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba Stara Gradiška, prilikom granične kontrole na izlazu iz Republike Hrvatske, pronađen grumen smeđe boje, opojne droge hašiša, što je i potvrđeno preliminarnim testom na droge. Mladić se kao putnik nalazio u osobnom automobilu švedskih registracijskih oznaka.

Policija je drogu oduzela, a zbog prekršaja zlouporabe opojne droge mladić je novčano kažnjen s 5000 kuna i s još 500 kuna za troškove prekršajnog postupka. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Walter White 05.11.2015.

    a na slici pol kile:))))))

  • niskoristy 03.11.2015.

    Do sad definitivno najgori (mogući) budući premijer. Sanader je lopov, ali je barem izgledao ko frajer kojem nitko ništa nemože. A ovaj hoda kao da se usr.o pa ne zna kakvu bi facu napravio, kako bi hodao, kud bi se okrenuo.

  • niskoristy 03.11.2015.

    Jaku, ponosnu, bogatu, suncem okupanu, friško opranu i namirisanu, nikad ljepšu itd,itd,itd... obećavaju ti lopovi još od devedesetih. Ja bih molio objašjenje zašto bih ja trebao nakon toliko godina laži i lopovluka vjerovati tim dokazanim lupežima. Ako mi nemožete objasnit molio bih da više ne laprdate kako su oni prava opcija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare