To je to što me zanima!

Na granici u kamionu pronašli 200 tisuća tableta Xanaxa...

Kako je priopćila policija, teretno vozilo kontrolirano je pri ulasku u Republiku Hrvatsku u utorak u večernjim satima, a tablete su pronađene u kabini teretnog vozila „Man“.
Vidi originalni članak

Zajedničkom kontrolom policijskih službenika i djelatnika carine na Graničnom prijelazu Županja, u teretnom vozilu slovenske registracije kojim je upravljao 49-godišnji državljanin Srbije, pronađeno je 200.000 tableta Xanaxa, lijeka koji sadrži psihotropnu tvar i na popisu je opojnih droga.

Kako je u četvrtak priopćila vukovarsko-srijemska Policijska uprava, teretno vozilo kontrolirano je pri ulasku u Republiku Hrvatsku u utorak u večernjim satima, a tablete su pronađene u kabini teretnog vozila „Man“.

Vozač je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu poredan u pritvorsku jedinicu policije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • morioni 24.10.2019.

    Kako vjerovati portalima, kad novinar piše da je xanax opojna droga? Molim vas, barem minimalno se informirajte o čemu pišete!

  • nori 🖖 24.10.2019.

    Jedva dovoljno za manji gradić

  • sinjskidišpet85 24.10.2019.

    Kad se zbroji opce stanje u društvu (ne tako davni rat,politika,nepravda,mirovine,place) itekako treba antidepresiva,ne šakom nego lopatom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare