To je to što me zanima!

Na groblju si napravio stan, pije kavu iznad mrtve mame

Srbija: U ovoj sobi se malo odmorim i prilegnem, a gore na ljetnikovcu se sastajemo nakon pogreba i na zadušnicama - kaže Dejan koji je svoj "apartman" napravio tik iznad groba pokojne majke
Vidi originalni članak

Dejan Milošević (43) iz sela Borač u Srbiji na groblju napravio je grobnicu na dva kata. 

- U mojem radnom vijeku koji i dalje traje, od 365 dana u godini ja 300 dana ustajem prije zore radim na njivi i u šumi sve dok ne padne mrak. Puno sam napravio i stvorio, a uvijek sam si htio sagraditi grobnicu kako bi olakšao život svojim potomcima - kaže Dejan. No njegova građevina, pišu mediji u Srbiji više sliči na apartman nego na grobnicu. U prizemlju je soba u kojoj su dva kreveta, televizor, hladnjak. 

- Meni je to normalno i prirodno, rekli su mi da to nije bogohuljenje. Svima život jednog dana završi, a ja sam si htio još za života napraviti nešto veće. U ovoj sobi se malo odmorim i prilegnem, a gore na ljetnikovcu se sastajemo nakon pogreba i na zadušnicama - kaže Dejan koji je svoj "apartman" napravio tik iznad groba pokojne majke. Dejan je mislio na sve pa si je napravio i spomenik, ali ne mramorni već drveni, piše Alo.

- Za mramorni spomenik bi mi trebalo 1000 eura, a ja sam za taj novac napravio sve ovo. Ja ništa ne želim prepustiti slučaju - kaže Dejan. Na spomeniku mu piše "mene nitko ne razumije, da ne neće ili ne može". 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.11.2019.

    Naša susjedna plemena ...

  • srecko64 13.11.2019.

    Bolesnik!

  • lokal patriota 12.11.2019.

    Ovo ima samo tamo preko grane i to već desetljećima. Ništa novo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare