To je to što me zanima!

Na izbornim listama SDP-a nema Arlovića i Cro Copa

Arloviću je ponuđeno mjesto na listi u 5. izbornoj jedinici, ali on se s pokojnim Račanom dogovorio drugo. Na listi u prvoj jedinici je Dijana Pleština
Vidi originalni članak

Na izbornim listama SDP-a nema Mate Arlovića, Mate Crkvenca ni Mirka Filipovića. Arloviću je bilo ponuđeno treće mjesto na listi u 5. izbornoj jedinici, što je on odbio. - Nisam prihvatio jer bih se doveo u situaciju da narušim vlastiti integritet i dostojanstvo - rekao je Arlović. Podsjetio je da je s pokojnim predsjednikom stranke Ivicom Račanom dogovorio kako će biti nositelj za neku drugu izbornu jedinicu, odnosno da će biti na drugome mjestu na listi u prvoj ili drugoj izbornoj jedinici. Napomenuo je da je Milanović znao za taj dogovor te poručio kako je ova situacija i rezultat toga. - Očito je da se ne uklapam u Milanovićevu kadrovsku politiku - kaže Arlović, koji je inače na listi SDP-a pet puta bio biran u Sabor.Unatoč svemu ostaje u SDP-u, a nakon kampanje i izbora odlučit će čime će se baviti. Pozvao je birače da izađu na izbore i glasaju za SDP. Milanović to nije htio komentirati. Račanova udovica, Dijana Pleština nalazi se na listi u prvoj izbornoj jedinici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • prizemlje 23.10.2007.

    aaaaha to sad drug Milanović komandira: \"rvati odstupiteeee,drugovi napreeed\" MIIIIRNO...

  • diki 23.10.2007.

    Vidi molimte, Arlovićse osjeća povrijeđenim, pa zar je on nezamjenjiv. Dosta je radio, neka sada drugi zauzme njegovo mjresto možda bude boljeih ideja. Ne samo on vrijeme je da sve strane stave noa lica u politiku jer ova smo predugo gleali i znamo već što misle.

  • user_18418 23.10.2007.

    zašto nema Cro Copa, pa on je sada dovoljno udaren u glavu da bude ravnopravni član sabora

Komentiraj...
Vidi sve komentare