To je to što me zanima!

Na izmaku snaga: Dječak (8) grli svoju teško bolesnu mamu

SAD: Tristan Wright (8) za razliku od svojih vršnjaka koji dane provodi u igri, posljednje tri godine daje bezuvjetnu podršku majci Lori. Ona se bori s rakom dojke koji je metastazirao do četvrtog stadija
Vidi originalni članak

Fotografija osmogodišnjeg dječaka koji grli svoju teško bolesnu samohranu majku dok odmara slomit će i one najtvrđeg srca. Za svoju dob, ovaj je mališan već sada pokazao zavidnu hrabrost, zrelost i požrtvovnost.

Tristan Wright (8) za razliku od svojih vršnjaka koji dane provodi u igri, posljednje tri godine daje bezuvjetnu podršku majci Lori. Ona se bori s rakom dojke koji je metastazirao do četvrtog stadija i njeno stanje je sve lošije.

Osim što ju je bolest iscrpila psihički i fizički, i financijski sve teže podnosi teret skupih bolničkih tretmana. Zbog toga je putem interneta pokrenula humanitarnu akciju "Pomozimo Tristanu da održi mamu na životu".

"Dosad je situacija bila podnošljiva, ali Lorina bolest je dosegla kritičnu točku, konstantno su joj potrebni lijekovi kako bi podnijela neizdržive bolove. S obzirom da je samohrana majka i da zbog bolesti nije u stanju raditi, njene financije su presušile. Zbog toga je sada primorana tražiti pomoć dobrih ljudi", stoji u opisu humanitarne akcije.

Za bolesnu majku i njenog sinčića prijatelji, rodbina i zajednica su dosad prikupili 14.000 funti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • xsanadoo 20.04.2017.

    Rijeci su suvisne Boze daj im snagu i mir!

  • ilmare 17.04.2017.

    Ja sam imala 30 godina kad mi se isto dogodilo s mamom. Slomilo me , a kamo li dijete od 8 g...

  • 15.04.2017.

    Koliko god mu je tesko al ipak je velika podrska svojoj majci.... za razliku od svojih vrsnjaka , ovaj djecak ima odgovornost kao nitko.. svaka mu cast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare