To je to što me zanima!

Na jutarnjoj kavi napao bivšeg ministra zdravstva Milinovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
INCIDENT Mladen Rogić u gospićkom kafiću Euro nakon verbalnog obračuna odgurnuo je zastupnika Darka Milinovića (HDZ). Morala je intervenirati i policija
Vidi originalni članak

Zbog incidenta u gospićkom kafiću Euro u srijedu je intervenirala i policija. Bivši ministar zdravstva Darko Milinović je u spomenutom kafiću pio kavu. Malo prije 10 sati na kavu je u isti kafić došao i Mladen Rogić, dragovoljac Domovinskog rata podrijetlom iz Like. On i Milinović su u sukobu već duže vrijeme.

Rogić se derao na Milinovića koji mu je rekao da prestane i ubrzo je htio izaći iz kafića, ali ga je Rogić odgurnuo.

>>> Cijelu priču čitajte u subotu u tiskanom izdanju 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, donosimo nastavak priče o majci iz pakla koja je podvodila vlastite kćeri. Ogorčeni mještani Sraćinca kraj Varaždina kažu da su znali što majka radi, ali su se bojali prijaviti jer su ranije naišli na zid.

Također, čitajte sve o najvećim rivalima popularnog glazbenog showa The Voice . Obojica rokera stekla su naklonost publike, a dame oduševljaju glasom i stasom.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • SAIBABA 28.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sve nas je manje 28.03.2015.

    dobar

  • sol 28.03.2015.

    a mozda se jos sretnu, j, misice, i deranje, kad te dohvati majstor?

Komentiraj...
Vidi sve komentare