To je to što me zanima!

Na otvorenju adventa 10.000 Zadrana: 'Bit će najbolji dosad'

Trgovi Petra Zoranića i Pet bunara bili su krcati građanima koji su 'guštali' adventske kućice i bogat program. Mnogi kažu kako je Advent u Zadru nadmašio očekivanja i stao uz bok zagrebačkom
Vidi originalni članak

Oko 10.000 Zadrana i njihovih gostiju u petak je uživalo na otvorenju ovogodišnjeg, nikad bogatijeg i sjajnijeg Adventa u Zadru. Trgovi Petra Zoranića i Pet bunara bili su krcati građanima koji su 'guštali' adventske kućice i bogat program. Mnogi kažu kako je Advent u Zadru nadmašio očekivanja i stao uz bok zagrebačkom Adventu, najboljem u Europi. 

Vrhunac večeri u organizaciji Večernjeg lista bio je koncert pjevača Ivana Zaka. 

- Što reći? Vidjeli ste sve, ovakva energija i koncertna euforija učinilisu da mi je dva sata koncerta prošlo kao dvadeset minuta. Prekrasna večer u prekrasnom gradu - rekao je euforični Zak koji je napomenuo kako je njegova veza sa Zadrom 'neraskidiva i posebna'. 

- Publika me nosila od prve pjesme. Bio sam i prošle godine u Zadru, ali ovo je bilo nešto posebno. Prava čarolija - rekao je Zak, a oduševljeni su bili i sami Zadrani. 

Svatko je mogao pronaći nešto za sebe u šarenilu i bogatoj gastronomskoj ponudi - bilo je tu kuhanih kobasica, fritula po domaćoj recepturi, rum-punča, kuhanog vina, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka te domaćih slastica sa svakog kantuna. Radost blagdana i pozitivna atmosfera preplavili su grad u jednoj večeri, a već večeras se spektakl nastavlja te će kulminirati u 20 sati koncerom grupe Begini. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Što te briga 25.11.2017.

    Aaaaa jedva čekam uređenu Kalelargu

  • Deleted user 25.11.2017.

    vjernik sam ali ovo adventsko guštanje i bauljanje između štandova, nakušavanje kiča nema veze sa vjerom

  • matura 25.11.2017.

    Što li Gospod Bog o svemu tome misli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare