To je to što me zanima!

Na pješakinju (76) naletio auto, preminula je dva dana kasnije

Prema policijskom izvješću, zbog neprilagođene brzine vozač nije uspio zaustaviti vozilo kako bi propustio 76-godišnju pješakinju koja je krenula prelaziti kolnik
Vidi originalni članak

Pješakinja O. I. (76) koja je 4. siječnja stradala u prometnoj nesreći u Zelenicama u Labinu, preminula je na Odjelu intenzivne njege KBC Rijeka 6. siječnja u 16,30 sati. 

Na 76-godišnjakinju je u subotu ujutro na obilježenom pješačkom prijelazu naletjela Opel Astra kojom je upravljao 50-godišnjak iz Labina.

Prema policijskom izvješću, zbog neprilagođene brzine vozač nije uspio zaustaviti automobil kako bi propustio pješakinju koja je krenula prelaziti kolnik. Udario ju je prednjim dijelom, nakon čega je nesretna žena pala na vjetrobransko staklo, a potom na kolnik. Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • šiš 07.01.2014.

    Šteta svakog života. Sućut obitelji.

  • LIJEPA LI SI 07.01.2014.

    Ako je izvješće točno , kriv je 100 % , ali šta ima jadnica od toga ? Ljudi gledajte lijevo , desno ima li vozila bez obzira tko ima prednost , tih par sekundi vam može život spasiti. imam dvoje male djece i učim ih da uvijek prvo pogledaju pa tek onda prelaze cestu čak i na zebri .

Komentiraj...
Vidi sve komentare