To je to što me zanima!

Pijani vozač udario pješakinju: Žena (78) na mjestu preminula

Pješakinja (78) poginula je u Vinici kada je na nju naletio osobni automobil. Kako je izvijestila PU varaždinska, od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

Pješakinja (78) poginula je u Vinici kod Varaždina kada je na nju naletio osobni automobil. Kako doznaje eVaraždin, vozač (37) je bio pijan - napuhao je 1 promil.

Vozio je iz smjera Marčana prema Donjem Vratnu i zbog neprilagođene brzine, kiše i slabe vidljivosti, prednjim je djelom auta udario pješakinju koja je hodala uz cestu, a da nije bila označena izvorom svjetlosti ili reflektirajućim materijalom.

Pješakinja je od siline udarca zadobila ozljede od kojih je preminula na licu mjesta.

Zbog prometne nesreće navedena dionica ceste je bila zatvorena u vremenu od 19.10 do 21.40 sati, a promet se odvijao okolnim putem.

Ovo je osma smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2015. godini.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ales2 15.10.2015.

    žao mi žene, ali ljudi pamet u glavu, imaju pješaci na zebri prednosti ALI ovih dana pljušti kiša, ništa se ne vidi, pričekati a ne kao idioti izletavati. postoji natopis "ovdje leži onaj koji je imao prednost". Danas vozim vukovarskom oko 18:30, mrak, kiša jača, slabija, jača, ne vidiš ništa,i netko samo krene preko zebre, u crnom, ne vidiš ga, bez da gleda, stao sam jer sam vozio max 30 ali pretrnuo sam, pa nemožeš tako u ovim uvjetima izletavati, plus da naglo kočim prokližem u pm.

  • Lindy 14.10.2015.

    Saučešće obitelji...i usput, kad sam već ovdje, APELIRAM na sve pješake, stavite nešto reflektirajuće na sebe, ili bateriju, barem nešto, vi ste jednostavno u mraku (još ako je i kiša ko ovih dana, pa i crn kišobran, tamna jakna) NE vidite se..vidljivi ste na 5m (i ako) a onda je prekasno za neki manevar ako ide auto s druge strane...molim pješake, imajte razumijevanja i sjednite vi u auto i provjerite kako je to bit vozač i koliko vi vidite van kroz šajbu punu vode. Hvala.

  • realna 14.10.2015.

    Počivala u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare