To je to što me zanima!

Na povratku s motosusreta iz Našica poginuo mladić (27)

Brzina, nepažnja ili sudbina je razlog smrti, kaže otac preminulog mladića Marinko Sever. Pretjecao je kolonu od 20 motocikala i sletio u kanal. Nije ni kočio
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim informacijama, u ranim jutarnjim satima, na dijelu ceste između sela Mikleuš i Čačinci nedaleko Slatine, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao mladić Mario S. iz Čađavačkog Luga. Prema riječima oca preminulog mladića, kaže da je čuo od njegovih prijatelja, da je sletio s ceste u jarak i na mjestu poginuo. 

- Vraćali su se s motosusreta iz Našica, i Mario je vozio zadnji u koloni, i naravno da su vozili brzo, kao i svi motoristi, i tada je Mario, u jednom trenutku odlučio zaobići cijelu kolonu od 20-ak motorista, te kada ih je prestigao, sletio je u kanal i na mjestu poginuo. Prijatelji kažu da nije ni kočio - rekao je otac.

Prijatelji koji su mu krenuli dati prvu pomoć, kažu da je najvjerojatnije na mjestu preminuo. Mladić je s prijateljem jučer nešto iza 17 sati, otišao na motosusrete u Našice. Prema riječima oca Marinka, kojeg smo danas zatekli u obiteljskoj kući u selu Čađavački Lug, bio je sin kakav se poželjeti može, ali je volio brzu vožnju. 

Vrijedan, marljiv, i uzoran, su riječi kojima u suzama opisuje teta poginulog mladića. Otac Marinko kaže da je Mario obožavao motore, kaže, volio ih je više nego sebe. Prije bi neki novac uložio u motor, nego što bi sebi kupio komad garderobe. 

Mario je živio u obiteljskoj kući u Čađavačkom Lugu, s roditeljima i bratom Antoniom (25), a kako je po struci bio kovinotokar, zadnjih 7 godina je proveo radeći u Donjem Miholjcu. Gazde su ga samo hvalile, i sve pohvale su bile opravdane jer je doista vrijedio nešto, kaže otac Marinko. 

Motori su mu bili opsesija i radost, a to mu je i bila utjeha, jer je Mario bio u dugoj ljubavnoj vezi s djevojkom nešto više od sedam godina, no ta veza je prije par mjeseci završila. Možda sudbina ili nešto drugo, nemam riječi kako to nazvati, no prestrašno je pomisliti da ga više nema, kaže tužan otac. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • naomi-1 28.05.2014.

    Inače na moto susretima se ništa "ne pije" osim Žuje

  • vanilijica 26.05.2014.

    Iskrena sućut obitelji!Na žalost oni koji voze brzo i sa srcem lako i obično stradaju a oni koji voze porezno i glavom dug voze i uživaju s vjetrom u leđa.

  • MarinaGlad 26.05.2014.

    Trljajte roditeljima sol na ranu,idioti jedni....nema ga više....moja sućut obitelji i prijateljima...bio je dobar dečko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare