To je to što me zanima!

Na pročelju riječkoga HNK je osvanuo portret Glavaševića

''Ja ne mrzim'' i ''Heroj, a ne zločinac'' natpisi su koji su pridodani portretu sina vukovarskog heroja Siniše Glavaševića čiju smjenu već danima zahtijevaju branitelji
Vidi originalni članak

Danas je na pročelju zgrade HNK Ivana pl. Zajca osvanuo portret pomoćnika ministra branitelja Bojana Glavaševića te privukao veliku pozornost prolaznika u Rijeci.

''Ja ne mrzim'' i ''Heroj, a ne zločinac'' natpisi su koji su pridodani portretu sina vukovarskog heroja Siniše Glavaševića čiju smjenu već danima zahtijevaju branitelji prosvjednici u Savskoj ulici u Zagrebu. Ovo je samo jedna od ''preinaka'' na pročelju kazališta od kada je intendantsku dužnost preuzeo Oliver Frljić, a koje su izazvale mnoge polemike u javnosti.

Tako je na Dan neovisnosti na pročelje riječkog HNK-a postavljen natpis Hrvatsko LGBT kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka i zastava duginih boja. Uoči premijere Talijanske drame "Pseudolusove muke" pročelje je krasio natpis Hrvatsko-talijansko kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka dok je ispod službene hrvatske zastave postavljena i ona talijanska.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • titopartizan 22.11.2014.

    Glavaševiću moj naklon,a njegovom ocu,istinskom heroju devedesetih,je bolje da ne živi jer bi ga Karamarko i slični vjerojatno nazivali Jugoslavenom,kao što danas rade njegovom sinu...Samo zato jer je '91.prvi shvatio kako je krivousti sa slobom trampio Vukovar(kasnije i Posavinu)za Hercegovinu te kako su dogovorili rat radi bogaćenja 200 izabranih!

  • griskinja 13.11.2014.

    ništa nije loše napisano HNK RIJEKA.GLAVAŠEVIĆ NE MRZI " RIJEKA NE MRZI"Poznata Primorsko -Goranska Županija,najpoznatija po suživotu ,toleranciji to su naši primorci. Hrv.

  • ljubica ljubičica_1 13.11.2014.

    Normalno da će crveni dati svome potporu.Glavašević može praštat jer on je djete od oca Hrvata i majke Srpkinje koja ga je odgajala.A kako mogu praštat Hrvati kojima su ubili dicu ,silovali žene ubijali im roditelje.Prašta samo Bog a ne čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare