To je to što me zanima!

Na proslavi na kninskoj tvrđavi samo predsjednik i premijer?

Nova pravila predložio je ministar branitelja Fred Matić koji kaže da su se svi htjeli slikati na Kninskoj tvrđavi iz zbog ovih ili onih razloga dok su branitelji bili po strani
Vidi originalni članak

Na središnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti ubuduće bi trebali, od političara, biti samo predsjednik države, Vlade i Sabora te ministri branitelja, obrane i unutarnjih poslova, piše Jutarnji list. Uz državni vrh na tvrđavu bi trebalo ići i šest vojnika koji će držati zastavu. Nova pravila predložio je ministar branitelja Fred Matić, a navodno bi njegov prijedlog trebao uskoro podržati premijer Milanović. Matić kaže kako je dosad na proslavama bilo svega i svačega te kako su se svi htjeli slikati na Kninskoj tvrđavi iz zbog ovih ili onih razloga dok su branitelji bili po strani. Matić kaže kako to treba ispraviti. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 149

  • vferari 31.07.2012.

    Knačno braniteljima ono što im pripada a ne kojekakvim glavešinama koji su za oluju samo čuli.Počast trebaju odat predsjednik premjer i predsjednik sabora seve ostale aktivnosti oko proslave trebaju voditi branitelji.Tko god bi protiv ovoga protiv je branitelja koji su izvojevali oluju.Svaka čast ministru to je ministar koji služi braniteljima a ne dnevnoj politici.

  • Šarlota 31.07.2012.

    Moja najljepša, meni najdraža, moja zemlja Hrvatska.

  • volumexxl 31.07.2012.

    Ooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuujja,neka bježi tko se boji,pobjednička vojska nadire.....stade jeka Hrvatskih topova....tko se nije skrio....hahahahaha.STARE ZENG-e.

Komentiraj...
Vidi sve komentare