To je to što me zanima!

Na radiju uživo zatukao zeca pa ga pojeo: 'Licemjerni ste'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditelj na danskoj radijskoj postaji u ponedjeljak je tijekom emisije ubio zeca, a zatim ga odnio kući, oderao i djeci skuhao za večeru. Šokirao je cijelu zemlju
Vidi originalni članak

Zgroženi slušatelji danske radio postaje Radio24syv pozvali su na bojkot nakon što je voditelj na toj postaji u live emisiji ubio zeca , a zatim ga odnio kući i skuhao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radijski DJ Asger Juhl devetomjesečnog zeca Allana u ponedjeljak izudarao je po glavi pumpom za bicikl unatoč negodovanju aktivista za prava životinja koji su sjedili u studiju. Juhl je zatim zeca ponio kući te ga svojoj djeci spremio za večeru.

Tvrdi da je na ovakav radikalan način dokazao 'licemjerje' oko jedenja mesa. Aktivistica koja je bila u studiju zajedno sa zvijezdom jednog danskog realityja pokušala je spasiti zeca od smrti, no Juhl ju je ispratio iz studija. Kasnije je na Facebooku objavila video u kojemu je žestoko iskritizirala Juhlov postupak.

Juhl je pak izjavio kako ga je čuvar iz ZOO-a naučio kako humano ubiti zeca jer svakog tjedna to čini kako bi nahranio zmije.

- Za to koristi željeznu šipku. Ja je nisam imao pa sam iskoristio pumpu. Mnogi Danci su frustrirani zbog smrti zeca, a istovremeno su na stolu imali meso. Ne uzimaju u obzir da prije nego meso dođe do stola treba ubiti životinju. Zašto je onda pogrešno ubiti životinju i pojesti je? - pitao je Juhl.

Čelnici radio postaje stali su u njegovu obranu tvrdeći kako zec nije ubijen radi zabave.

- Svakog dana umire tisuće životinja kako bi ih ljudi mogli jesti - poručili su, piše Daily Mail .

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Linz 29.05.2015.

    Bolje biti malo udaren nego pretučen !!!

  • mystery shopper 28.05.2015.

    svi najveci umovi u povijesti bili su vegetarijanci. ja se ne zgrazam nad ovim puno vise nego sto se zgrazam nad receptima gdje stavljas neciju nogu kuhati 3 sata,necija krila peci,i slicno. covjek je u pravu-licemjerni ste. ili ubijte zivotinju pa je pojedite ili je nemojte uopce jesti.

  • malenalena 28.05.2015.

    hvala...ja se hranim biljkama,biljke su živa bića na drugačiji način,ne osjećaju bol...i ako sam ja zbog toga odvratna,onda ne znam što bi tebi zapravo rekla....a nisam te ni prozvala..a trebao-la bi inače dozvoliti i drugim ljudima da se izjašnjavaju,da govore i iznose svoja mišljnje i stavove...ili ne?? ti misliš da svi moraju misliti,i razmišljati,i živjeti kao ti? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare