To je to što me zanima!

Na Njemicu (16) naletjela jahta dok je ronila i raskomadala je

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lučka kapetanija pronašla je njeno tijelo na obali kod Puntižele. Stradala je od teških ozljeda i amputacija dijelova tijela. Istražuje se jahta koju je vozio Talijan
Vidi originalni članak

Tijekom ronjenja u predjelu južnog Fažanskog kanala u srijedu oko 11.10 sati poginula je 16-godišnja Njemica J. K.

Djelatnici pulske Kapetanije na obali kod Puntižele kraj Pule zatekli su žensko tijelo u ronilačkom odijelu. Hitna medicinska pomoć Pula tijelo je prevezla u Zavod za hitnu medicinsku pomoć Istarske županije gdje je ustanovljeno da je djevojka preminula uslijed teških ozljeda i amputacija dijelova tijela. Jahta joj je otkinula ruku i, prema neslužbenim informacijama, potpuno samljela, a ona je iskrvarila do smrti. 

Istraga o nesreći je stoga usmjerena prema motornoj jahti 'Con Tici 1' u vlasnišvu L. F. iz Italije koja je plovila pod talijanskom zastavom i bila u neposrednoj blizini nesreće. 

Mlada Njemica je, neslužbeno doznajemo, ronila s jednom muškom starijom osobom, navodno očuhom, te su bili propisno obilježeni prilikom ronjenja. 

Djelatnici Lučke kapetanije Pula osigurali su prostor od prilaza drugih plovila i ljudi do okončanja istrage.

O teškoj pomorskoj nesreći obaviješteno je i ŽDO u Puli koje zajedno s djelatnicima pulske Kapetanije i službenicima Pomorske policije Pula provodi istragu. 

Navodno je 16-godišnjakinja s obitelji tek jedan dan bila u Istri na godišnjem odmoru.

Idi na 24sata

Komentari 206

  • SUSSIE_1 21.08.2014.

    Strašno. Žao mi je mlade djevojke. Nije mi jasno zašto se ne kažnjavaju oni koji se prave jako pametni pa glisiraju gotovo do same obale. I na ovogodišnjem ljetovanju takvih je bilo ko u priči...i nikome ništa. A zbog njihovog prenavljanja događaju se ovakve tragedije.

  • VladoMonar 21.08.2014.

    ima dobrorjh odvjetnika u hrvatskoj - neka horvatinčić preporuči jednoga i to još da ga brani gratis - PRO BONO i čiča miča gotova je priča - dakle horvatinčića za savjetnika svakako

  • moschito 21.08.2014.

    koji su kriteriji ovih f..king foruma te njihovo bodovanje, najviše bodova dodijeli se onima koji napišu na ovu temu npr...strašno, jadna djevojka,....razumijem žalovanje ali može li malo konkretnije i suvislije, ili ne komentirati...pliz

Komentiraj...
Vidi sve komentare