To je to što me zanima!

Na sastanak su Anu Magaš dopratili policajci u civilu

Ana Magaš u Centar za socijalnu skrb stigla je u pratnji policije. Ne zna se o čemu se razgovaralo, a cilj je sastanka poboljšanje odnosa majke i sina
Vidi originalni članak

IIako Ana Magaš nije tražila policijsku zaštitu pri dolasku u zadarski Centar za socijalnu skrb, kao i pri izlasku iz zgrade Centra, uz nju su stalno bili policijski službenici u civilu. U zadarskoj policijii kažu da je njihova procjena bila da se tamo upute policijski službenici. Izlazeći iz Centra za socijalnu skrb, Ana Magaš nije izustila ni riječi nakon sastanka sa stručnim timom za djecu, brak i obitelj. S njom je bila i odvjetnica Ljubica Matijević-Vrsaljko, koja je na novinarske upite odgovorila kako nema komentara. O čemu se razgovaralo nije mogla reći ni Anina majka Dijana Batković.
- Ja nisam bila unutra i stvarno ne znam o čemu se razgovaralo - bila je kratka. Iako se u javnosti nagađalo kako su na sastanak pozvani i članovi obitelji pokojnoga Lucijana Magaša, kojima je malodobni sin Ane Magaš povjeren na čuvanje i odgoj, nisu bili tamo. U Centru su opovrgnuli medijske napise kako je danas trebalo biti održano ročište, dodajući da je riječ o sastancima.
Ana Magaš ne treba tražiti skrbništvo nad djetetom jer joj roditeljsko pravo nije ni bilo oduzeto. Baku i djeda Magaš odredili su kao skrbnike samo dok je ona bila u zatvoru. U slučaju da Centar ne ukine baki i djedu skrbništvo, Magaš može vratiti dijete ovrhom.


ŠTITE JU ZBOG PISMA S GROBLJA?

Ako budem imala vremena, posjetit ću njegov grob jer preda mnom je tek sad pravi život: noćni klubovi, diskoteke i mladi dečki, stoji u pismu koje ocrnjuje Anu. Netko ga je u srpnju zalijepio na oglasnu ploču groblja u Zadru, na kojem je pokopan Lucijan Magaš. Pod pismo su potpisali “uveseljenu” Anu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mazasta 02.08.2008.

    hellbani, govoris tako o ubojicama a sam si rekao sto bi napravio zeni da te napadne! licemjeran si.

  • mazasta 02.08.2008.

    zena nije namjerno izbola muza, vec u svadji i bijesu je posegnula za nozem koji joj je bio nadohvat ruke jer ju je on napao. koliko se sjecam tako je nesto bilo. ponekad nije lako pobijeci od utjecajnih ljudi a pogotovo kad je zena zlostavljana.zato ne serkajte.

  • DIVLJAMACKA 02.08.2008.

    Nisam ja nitko da joj sudim ali ovo sta medij radi je stvarno previse,ubiti muza i dat joj skrbnistvo nad ditetom,ma dajte molim vas samo budale i Vragovi je mogu stitit.Drugo mogla se je rastat kaj svaka druga zena i ako ju je maltetira mogla je pozvat Policiju socijalnu radnicu itd,itd.Ali meni se ubojstvo gadi,fuj jadan mali i i muzevi roditelji a vi razmislite koji je branite i koga branite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare