To je to što me zanima!

Na sebi je imala samo tange: Napravila kaos u McDonald'su

Žena odjevena samo u gaćice uletila je u restoran. Bacala je sve pred sobom, vrištala i udarala glavom u pult. Zabila je glavu pod stroj za sladoled i poslužila se
Vidi originalni članak

Nadzorna kamera u jednom McDonald's restoranu na Floridi zabilježila je nevjerojatnu scenu.

Pomahnitala žena odjevena samo u gaćice uletjela je u restoran vrišteći. Mahala je rukama i derala se, a zatim i nekoliko puta udarila glavom u pult.

U napadu bijesa bacila je s njega pladnjeve i  blagajnu. Potom je krenula prema hladnjaku. Bacala je na pod sve što je našla u njemu, dok su je djelatnici restorana u čudu gledali.

Prevrnula je i jedan od aparata, a zatim glavu zabila pod stroj za sladoled i poslužila se slasticom.

Na kraju je ipak odlučila uzeti još malo sladoleda za kasnije, stavila ga u kornet i izašla iz restorana.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Ana Vlainić 14.04.2014.

    kad si gladan nisi svoj.....

  • prosvijetljena 13.04.2014.

    Čemu služe tange? Da ti žuljaju anus a i ispred nisu nešto baš široke tako da osim smetnje ne vidim svrhe jer nisu ni higijenske a niti drže jajnik ei mjeruh u toplome....Osobno preferiram pamučne bapske do pupka kad može lijepo kanotijeru nabit unutra da leđa ne budu gola a i zdraviji je pamuk od ove plastike i najlona...Ne znam jel trebalo mudante komentirat ili ponašanje dotične? To su već učinili drugi

  • vanilijica 12.04.2014.

    Pravi se lud i sve možeš. Imam ideju obući ću tangice na lice staviti sadomazo masku i otići opljačkati banku. Dvidiš kak bu zaštitari pali na dupe neće se ni snaći a ja ću s lovicom izaći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare