To je to što me zanima!

Na sinovu želju kuću obojili poput psa dalmatinera

Prije labradora Pume, maleni Venio Tomašić (8) iz Pribislavca pokraj Čakovca imao je dalmatinera Binga te se zaljubio u njegove crne točke
Vidi originalni članak

Malo mjesto Pribislavec pokraj Čakovca dobilo je novu atrakciju, kako za mještane, tako i za sve slučajne prolaznike. Goran i Karmen Tomašić svoju su obiteljsku kuću odlučili ukrasiti "zaštitnim znakom" psa dalmatinera. Prepoznatljive crne točke plijene znatiželjne poglede, a najviše im se raduju djeca.
- Dugo su se dvoumili, ali na kraju su normalne pastelne boje odlučili zamijeniti psećim točkama. Neobičan, ali u svakom slučaju hrabar potez - kroz smijeh je ispričao Hrvoje Hižman, prijatelj obitelji Tomašić, koji je snimio fotografiju. U izboru najoriginalnije fasade presudio je sin obitelji Tomašić. Prije crnog labradora Pume, mali je Venio (8) imao dalmatinera Binga. Toliko su mu se svidjele crne točkice da su roditelji ispunili njegovu želju i maštovito ukrasili kuću.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pjega 20.11.2007.

    Svaka čast!! No moram uredništvo novin zamoliti da ako nije problem ne upotrebljava germanizam za ovu hrvatsku autohtonu pasminu. Damatinski pas, hrvatski naziv za hrvatsku pasminu, samo 4 slova više odgremanizma. Voljela bih imati broj ovih fasadera, da si i ja napravim takvu fasadu jer dalmatinske pse uzgajam več 15 godina i najpoznatija sam u HR po tome! Pusa od Pjegave Sanjaske!

  • bbatinov 19.11.2007.

    miro333---- ispunjene su mi mnoge želje i nadam se da će tako biti i u buduće ali klinac ima 8g. i želi da im kuća izgleda kao dalmatiner?! Ne kažem da nije fora samo mislim da je potreban oprez pri ispunjavanju dječijih želja koje mogu biti sve veće i veće a kad se izgubi granica u tome svemu povratak je težak.

  • miro333 19.11.2007.

    a jadan ti, tebi nikad nisu ispunili zelju ili ti to nikad nisi primjetio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare