To je to što me zanima!

Na sjednici nosio pištolj i psovao ustašku mater

Čelnik udruge Rast Zagore tvrdi da je pročelnik Županijskog ureda za prostorno uređenje fizički napao potpredsjednika udruge pa aktivirao pištolj
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se prekjučer u Kladnjicama na javnoj raspravi o prijedlogu prostornog plana općine Lećevica.
Naime, županijskim prostornim planom tu se namjerava graditi centar za zbrinjavanje otpada. Protiv toga oštro su protesitirali iz udruge "Rast". Nakon žestokih prepucavanja i teških optužbi na kraju rasprave došlo je i do fizičkog obračuna.
Niko Mrčić, ravnatelj Zavoda za prostorno planiranje navodno je nasrnuo na Dinka Milića, dopredsjednika udruge "Rast", hrvao se s njim po podu, a potom i prijetio pištoljem. I ne samo njemu.
- Potegao je na više ljudi. Najprije je Miliću opsovao mater ustašku, a zatim ga dohvatio za prsi pa mu istrgao košulju. Obojica su pali na pod. Nakon toga Mrčić se digao, udaljio par metara i izvadio pištolj - ispričao nam je Anđelko Parčina, predsjednik udruge "Rast" koji je svjedočio incidentu.
- U životu nisam pištolj vidio, a ne da sam ga imao u rukama. Naguravali smo se, ali on je mene prvi napao i to sa leđa. A ja tog čovjeka uopće ne poznajem. Prijavili smo sve policiji i oni će provesti istragu - rekao nam je Niko Mrčić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare