To je to što me zanima!

U Banske dvore donio srpske novine: Čitam ih od djetinjstva

U dvorani za sjednice, sudeći po gestama, ministar je o fotografiji na naslovnici tjednika Novosti razgovarao s prvim potpredsjednikom Vlade Tomislavom Karamarkom
Vidi originalni članak

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović u Banske dvore ušetao je sa srpskim novinama Nin u rukama, a novinarima je samo kratko poručio da ga čita od ranog djetinjstva. Po ulasku u dvoranu za sjednice, sudeći po gestama, ministar je o fotografiji na naslovnici tjednika Novosti razgovarao s prvim potpredsjednikom Vlade Tomislavom Karamarkom.

O slučaju Hasanbegović ministri prije sjednice Vlade nisu bili raspoloženi za komentar. Ministar graditeljstva Lovro Kuščević na pitanje vjeruje li nakon svega da je ministar kulture uvjereni antifašist poručio je:
- Sasvim sigurno je i antifašist, antinacist sve ono što je neprijatelj države to on podržava. Borimo se svi zajedno za istu ideju. Svi smo mi antifašisti, antikomunisti, sve što treba - izjavio je Kuščević. 

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić nije želio komentirati slučaj Hasanbegović jer "vidio nešto u medijima". Kazao je kako će o tome danas razgovarati u Mostu.
- Totalitarizam bilo kojeg oblika nije mi prihvatljiv. Ovaj sam slučaj vidio sam iz medija - rekao je Panenić. 

Na pitanje očekuje li da se Hasanbegović ogradi od ustaškog režima, ministar gospodarstva kazao je da je to pitanje njega i premijera. Ministar vanjskih poslova Miro Kovač na pitanje o ministru Hasanbegoviću uzvratio je samo da ćemo o tome čuti od premijera Oreškovića, prvog potpredsjednika Karamarka i samog ministra. 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • bajica1009 13.02.2016.

    I Vukovaru su namjenili ovog ministra da sutra pojasni građanima kako razmišlja ministar i HDZ rukovodstvo baš čudno da ministar donosi novina na čirilici u vladu a oni nemaju primjedbi Josić se sakrio u svojoj ljušturi a mali Culej Stevo jadan utopijo se u saborskoj fotelji pa kad se javi onda ga nećuju.

  • 11.02.2016.

    sa tim je sve reka a ovi ga podrzavaju

  • zemuncevic 11.02.2016.

    Za nas koji zivimo danasnjicu je vazno da smo Olujom i ostalim akcijama pridonijeli rusenju FASITICKO-NACISTICKOM režimu Srbije i sto su ga NATO saveznici kao i Hitlerov,masovnim BOMBARDIRANJEM 1999-e dokrajcili !!!!! Svi koji su ucestvovali u borbi protiv tog FASIZMA-NACIZMA su ANTIFASISTi pa tako i nas Zlatko !!!!! Za ono sto je bilo prije 70-80 godina ne znam jer nas 90% nije tada zivjelo !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare