To je to što me zanima!

Na slici otkrila da kćerka prijateljice ima rak na oku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prijateljica koju je znala samo preko chata kazala je Megan Santos da provjeri kod liječnika kakva to čudna sjena prelazi preko oka malene Rowan
Vidi originalni članak

Dvije majke Madeliene Robb iz Stretforda u Britaniji i Megan Santos iz SAD-a upoznale su se putem internet-chata na dan kada su rođena njihova djeca, no nikada se nisu vidjele.
Nastavile su se dopisivati te razmjenjivale slike svoje novorođene djece. Tako je Madeleine, iako je ekonomistica, a ne liječnica, na svim slikama prvog rođendana male Rowan uočila kako joj preko očiju prelazi čudna sjena. Odmah je o tome obavijestila svoju internet-prijateljicu. Megan je svoju djevojčicu još isti dan odvela liječniku koji joj je dijagnosticirao vrlo agresivni tumor na oku - retinoblastom.
- Da Madeleine nije primijetila sjenu na slikama, vjerojatno bi još čekali prije no što bismo Rowan odveli liječniku. A tada bi već možda bilo kasno - kazala je Megan, koja bi što prije željela upoznati svoju novu prijateljicu i zagrliti je. Iako će malena Rowan ipak izgubiti oko, šanse za njezino preživljavanje, zahvaljujući ranoj dijagnozi, znatno su veće, komentirali su liječnici.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marry___5 02.09.2008.

    a \'ebi ga \"damok\". lako je drugima govorit-pametovat...

  • dvlase 27.08.2008.

    Čudi me da ta majka nije uočila nepravilnost na djetetovom oku,svaka normalna majka vidi i osjeti ako nešto nije sa djetetom u redu.Drži se mala,baš je medena!

  • zelenooki 27.08.2008.

    jadna bebica mala bas je slatka!!!nije mi jasno zasto uvijek ovako neko ko nije ni kriv ni duzan nastrada a oni narkomani i pijanci dozive starost da im nebude nista cudan je boziji put!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare